اقتصاد۲۴- بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، به ۱۸۵۷ دلار و ۵۵ سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ثابت بود و در ۱۸۵۷ دلار و ۵۰ سنت ایستاد. بهای معاملات این بازار شب گذشته با ۰.۵ درصد کاهش، در ۱۸۵۶ دلار و ۴۰ سنت بسته شده بود.
به گفته ایلیا اسپیواک، استراتژیست ارزی دیلی فارکس، طلا به مدت چند روز کاهش داشته و این روند منعکس کننده انتظارات برای آغاز سریعتر از حد انتظار تعدیل سیاست انبساطی بانک مرکزی آمریکاست. سطح حمایت بعدی طلا در ۱۸۵۰ دلار قرار دارد و اگر این سطح شکسته شود، طلا ممکن است تا مرز ۱۸۰۰ دلار عقب نشینی کند.
دلار در برابر ارزهای رقیب نزدیک به بالاترین رکورد یک ماه اخیر خود ایستاد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر ساخت.
طبق آماری که روز سه شنبه منتشر شد، خرده فروشی آمریکا در ماه مه بیش از حد انتظار کاهش داشته است در حالی که قیمتهای تولیدکننده در ماه میلادی گذشته بر مبنای سالانه ۶.۶ درصد رشد کرد که بزرگترین رشد از نوامبر سال ۲۰۱۰ بود. آمار هفته گذشته که افزایش قیمتهای مصرف کننده آمریکا را نشان داد، نگرانیهایی را نسبت به تورم رو به رشد برانگیخته است، اما مقامات بانک مرکزی آمریکا مکررا اعلام کرده اند که تورم موقتی خواهد بود و انتظار دارند تدابیر محرک مالی برای مدتی ادامه پیدا کنند.
بر اساس گزارش رویترز، انتظار میرود بانک مرکزی آمریکا تایید کند سیاستگذاران درباره زمان و چگونگی تعدیل برنامه خرید اوراق قرضه که در سال ۲۰۲۰ آغاز شد، صحبت کرده اند.
شرکت متالز فوکوس پیش بینی کرد خرید طلا توسط صندوقهای ETF افت چشمگیری پیدا خواهد کرد، اما تقاضا از سوی جواهرفروشان و بانکهای مرکزی در سال ۲۰۲۱ بهبود خواهد یافت.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با ۰.۳ درصد افزایش، به ۲۷ دلار و ۷۳ سنت رسید. هر اونس پالادیم با ۰.۲ درصد کاهش، در ۲۷۵۷ دلار و ۳۳ سنت ایستاد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۱۵۱ دلار و ۳۰ سنت رسید.