تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۰
در خرداد ماه ۱۴۰۰

مرغ ۵ درصد و گوشت گوسفندی ۲.۲ درصد گران شد

طی خرداد ماه مرغ ماشینی با ۴.۸ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ۱.۱ درصد و گوشت گوسفند با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

اقتصاد۲۴ -در خرداد ماه ۱۴۰۰ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به این شرح است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام شیرینی خشک و رشته آش با ۲.۷ درصد و برنج ایرانی درجه یک با ۲.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با ۴.۸ درصد، کنسرو ماهی تن و گوشت گاو یا گوساله با ۱.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.


بیشتربخوانید:قطار گرانی کالا‌های اساسی متوقف می‌شود؟


همچنین در این گروه گوشت گوسفند با ۲.۲ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۴.۲ درصد، تخم مرغ ماشینی با ۴.۱ درصد بوده است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خربزه با ۲۴.۴ درصد و هندوانه با ۱۵.۱ درصد می‌باشد. همچنین در این گروه هلو با ۱۵.۴ درصد و پرتقال‌با ۸.۸ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سیب زمینی با ۱۴.۷ درصد، گوجه فرنگی با ۱۴.۳ درصد، "بادمجان" با ۱۱.۰ درصد و "پیاز" با ۹.۹ درصد بوده است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار و شکر با ۵.۲ درصد و قند با ۲.۷ درصد بود.

منبع: مهر
ارسال نظر