تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۰

خطری پنهان درباره اسکاج‌ها که سلامتی را تهدید می‌کند

گرچه از اسکاج‌ها برای تمیزی ظروف استفاده می‌شود، اما خود آن‌ها در صورت بی توجهی، می‌توانند عامل انتقال میکروب باشند.

اقتصاد۲۴-  به نقل از اخبار الیوم، علی رغم آنکه از اسفنج و اسکاج آشپزخانه برای تمیز کردن و صیقل دادن استفاده می‌شود، اما ممکن است خود آن‌ها منبع اصلی در انتقال میکروب‌ها از یک مکان به مکان دیگر باشند.

در همین راستا، نکاتی برای جلوگیری از گسترش میکروب در صورت استفاده از اسفنج برای تمیز کردن ظروف توصیه می‌شود:

اسفنج را روزانه با قرار دادن در مایکروویو یا در ظرف حاوی مواد ضد عفونی کننده تمیز کنید.


بیشتر بخوانید: خواص بی‌نظیر فلفل سفید


ترجیح داده می‌شود اسفنج به صورت روزانه تعویض شود، به خصوص وقتی بوی نامطبوعی از آن بلند شود.

اسفنج را در جای خشک نگهداری کنید.

از پاک کردن بقایای آب چربی، گوشت و مرغ با اسفنج خودداری کنید، زیرا این آب حاوی میکروب است.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر