تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

طرز تهیه “گرانیتای هندوانه” نوشیدنی خنک و خوشمزه

طرز تهیه “گرانیتای هندوانه” و یا همان یخ در بهشت هندوانه که گزینه بسیار خوبی برای شب یلدا نیز میباشد.

اقتصاد ۲۴- مواد لازم برای گرانیتای هندوانه

۴ پیمانه:پوره هندوانه (بدون تخمه)
۳/۴ پیمانه: لبوی سرخ رنگ (چغندر پخته و پوست گرفته)
آب دو عدد: لیموترش تازه
۱/۳ پیمانه: شکر

طرز تهیه گرانیتای هندوانه:

پوره هندوانه را با شکر، لبوی سرخ رنگ و آب لیموی ترش داخل یک ظرف از جنس فلزی بریزید و در جا یخی یا فریزر قرار دهید تا یخ ببندد.

بعد از یخ زدن مواد، روی آن را با چنگال بتراشید و در ظرف در دار بریزید و مجددا در جایخی یا فریزر قرار دهید. این کار را مدام ادامه دهید و یخ را بتراشید و در ظرف دردار بریزید تا تمام یخ به صورت پوره در بیاید. بعد گرانیتای آماده شده را در لیوان‌های مناسب بریزید و با برگ نعنا و با قاشق سرو کنید.

نکته ها:

به جای استفاده از شکر میتوانید در هنگام سرو مقداری شهد یا شربت نعنایی داخل گرانیتا بریزید. بخاطرطبع سرد لبو و هندوانه میتوانید از شهد نعنایی با طبیعت گرم استفاده کنید.
برای درست کردن شهد نعنایی به جای گلاب میتوانید از عرق نعنا در آب و شکر استفاده کنید.


بیشتر بخوانید: باید و نباید‌های شستشوی مواد غذایی


نکات تکمیلی در مورد گرانیتای هندوانه

گرانیتای هندوانه جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنی‌ها میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
گرانیتای هندوانه را می‌توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

ارسال نظر