تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

سس بشامل را به راحتی در خانه درست کنید!

در این مطلب روش درست کردن “سس بشامل” را به شما آموزش می‌دهیم که در انواع سوپ ها، گراتن‌ها و لازانیا کاربرد دارد.

اقتصاد ۲۴- از جمله معروف‌ترین سس‌های فرانسوی که در آشپزی استفاده می‌شود، سس بشامل می‌باشد که این سس مضاف بر اینکه به تنهایی طعم بسیار خوشمزه‌ای را دارد برای تهیه انواع سس‌های دیگر نیز به کار می‌رود.

مواد مورد نیاز برای سس بشامل

شیر: ۱ لیوان
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ قاشق غذا خوری

دستور تهیه سس بشامل

روغن و آرد را با هم مخلوط کنید طوری که آرد در روغن باز شود. بعد روی حرارت ملایم قرار دهید و به آن شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس مثل فرنی غلیظ شود.

درست کردن سس بشامل

در این سس به ازای هر یک قاشق آرد یک لیوان شیر باید مخلوط شود.

نکات تکمیلی در مورد سس بشامل

سس بشامل جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

ارسال نظر