تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

باید‌های شورای ششم از زبان محسن هاشمی

رییس شورای شهر تهران گفت: باید در زمینه بهبود آلودگی هوا و وضعیت حمل و نقل عمومی تلاش‌های زیادی صورت گیرد، زیرا شهروندان تهرانی در نظرسنجی‌ها با این دو موضوع، درگیری زیادی دارند.

اقتصاد ۲۴ - امروز آخرین جلسه شورای پنجم شهر تهران است، شورایی که با شعار شفافیت و مبارزه با فساد آمد، اما آنطور که مدعی بود عمل نکرد و در عین حال آنطور که منتقدان نقد می‌کردند نیز عملکرد ضعیفی نداشته و قدم‌های بسیاری نیز برای بهبود امور به ویژه در حوزه اصلاح امور از جمله بهبود فرایند ساخت و ساز، جلوگیری از نابودی باغات و شفافیت نسبی داشت. همزمان فساد‌های زیادی نیز در میان برخی مدیران جدید و قدیم و کارکنان رخ داد به‌طوری‌که تعدادی از آن‌ها نیز مورد پیگیری جدی مراجع قضایی قرار گرفتند.

در روز‌های پایانی فعالیت شهرداری تهران، تلاش برای جذب نزدیک به دو هزار نیرو، پول‌پاشی روابط عمومی و انتصاب‌های عجیب و غریب، در رسانه‌ها و افکار عمومی جنجال‌های بسیاری به پا کرد، اما در نهایت دوره پنجم مدیریت شهری تهران نیز به پایان رسید و حالا صندلی‌های سبز پارلمان شهری میزبان منتخبان جدید شورا است، منتخبانی که برخی‌شان از مدیران سابق شهری و اعضای شورای چهارم هستند و نیامده رویکرد‌های جلوگیری از نابودی باغات و ساخت و ساز گسترده در شورای پنجم را زیر سوال برده‌اند.

اما پرسشی که همزمان با به پایان رسیدن دوره پنجم شورا‌ها مطرح می‌شود این است که اعضای شورا چه خواسته‌های عملکردی داشته‌اند که در این دوره محقق نشده و یا کم‌تر مورد توجه بوده است.


بیشتر بخوانید: مترو را محسن هاشمی ساخت نه قالیباف/ شرط رسیدگی به پرونده‌های قالیباف


محسن هاشمی، رییس شورای شهر تهران در اینباره به جامعه ۲۴ می‌گوید: یکی از موضوعات بسیار مهم که در نظرسنجی‌ها نیز خودش را نشان داد، بحث آلودگی هوا و حمل و نقل عمومی شهر تهران بود که باید بیشتر از سایر موضوعات پیگیری شود به خصوص تجهیز مترو و اتوبوسرانی.

او ادامه می‌دهد: شهر تهران حداقل باید به ۹ هزار اتوبوس برقی و ۱۲ خط مترو برسد و با ۲۵۰ ایستگاه حداقل ۵ هزار واگن داشته باشد تا بتوانیم از خودرو محوری عبور کنیم.

رییس شورای شهر تهران اضافه می‌کند: تلاش‌های زیادی در دوره‌های مختلف شهرداری انجام شده و در حال حاضر وضعیت باثباتی داریم که باید بهبود ویژه‌ای پیدا کند.

هاشمی با اشاره به موضوع آسیب‌های اجتماعی به عنوان دومین موضوع مهم پایتخت، می‌گوید: به دلیل مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد طبیعی است که ما دچار مشکلات زیادی در این حوزه شویم. ۸۳ درصد مردم تهران نیز به این موضوع نظر ویژه داشتند. می‌دانید که مردم ایران اصولا نیکوکار و نگران همنوعان خود هستند؛ در نتیجه شهرداری تهران باید در فعالیت‌های اجتماعی برخلاف حاضر که هدفمند نیست، تغییر ایجاد کند، درصد کار‌های موازی را کاهش داده و نسبت به آسیب‌های اجتماعی حساسیت ویژه‌ای داشته باشد.

 

منبع: جامعه ۲۴

ارسال نظر