تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰
گذر از فرانسه به بریتانیا

رکورد عبور روزانه پناهجویان از کانال مانش شکست

رکورد روز شنبه به طور چشمگیری از رکورد روزانه ۴۸۲ نفر که چند هفته پیش و به مدد از آب و هوای مطلوب تابستانی ثبت شده بود، فراتر رفته است.

اقتصاد ۲۴-وزارت کشور بریتانیا تأیید کرد که حداقل ۸۲۸ پناهجو روز شنبه از فرانسه به بریتانیا وارد شدند. با این رکورد جدید، مجموع پناهجویانی که در سال جاری میلادی خطر عبور از کانال مانش را به جان خریدند به بیش از ۱۲ هزار نفر رسید.

بر اساس این گزارش، بسیاری از پناهجویان که نجات یافته یا رهگیری شده‌اند با قایق‌های کوچک از این گذرگاه آبی خطرناک عبور کرده‌اند.

وزارت کشور بریتانیا همچنین تأیید کرد که فرانسه ۱۰ مهاجر را که درحال عبور از این گذرگاه آبی خطرناک بوده‌اند رهگیری و از رسیدن ۱۹۳ پناهجوی دیگر به بریتانیا جلوگیری کرده است.

رکورد روز شنبه به طور چشمگیری از رکورد روزانه ۴۸۲ نفر که چند هفته پیش و به مدد از آب و هوای مطلوب تابستانی ثبت شده بود، فراتر رفته است.

به گفته یکی از مسئولان بریتانیایی، از زمان دو برابر شدن نیرو‌های پلیس در سواحل فرانسه از بیش از ۱۰ هزار اقدام برای عبور از کانال مانش جلوگیری شده است. او همچنین گفت که بهبود مدیریت مرز‌ها منجر به دستگیری ۳۰۰ نفر و ۶۵ مورد پیگرد قانونی شده است.

مرز هوشمند

بریتانیا و فرانسه پس از دیدار و گفتگوی وزاری کشورشان در ماه ژوئیه بر تمایل خود برای تقویت نیرو‌های پلیس در امتداد سواحل فرانسه و استقرار فناوری‌های نظارتی برای ایمن سازی مرز‌ها تاکید کردند.
بر اساس این توافق، بریتانیا پذیرفت ده‌ها میلیون پوند به فرانسه کمک کند تا از این طریق جلوی جریان مهاجرت غیرقانونی به این کشور را بگیرد. دو کشور همچنین به ایجاد «مرز هوشمند» در امتداد خط ساحلی تأکید کرده بودند.
با این حال ایمن سازی مرز دو کشور مانع عبور پناهجویان نشده است. آن‌ها به امید رسیدن به بریتانیا روز‌ها در سواحل فرانسه منتظر می‌مانند.

نمایندگان پارلمان بریتانیا در حال بحث و گفتگو در مورد لایحه جدید پناهندگی هستند که بر اساس آن سیاست پناهندگی در این کشور سخت‌تر می‌شود.

استقبال از ۵ هزار پناهجوی افغان

بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا پس از تصرف کابل توسط طالبان در روز یکشنبه ۱۵ اوت اعلام کرد که کشورش ۲۰ هزار پناهجوی افغان را در یک پروسه «طولانی مدت» پذیرش می‌کند.

مدافعان حقوق پناهجویان منتقد این تصمیم آقای جانسون هستند، زیرا به گفته آنان تنها ۵ هزار پناهجو در سال اول پذیرش می‌شوند و ۱۵ هزار پناهجوی دیگر همچنان در معرض خطر باقی می‌مانند.

یورونیوز

ارسال نظر