تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰
بخش خصوصی خواستار حل مشکلات شد

تبیین چالش‌های عمده تامین نهاده‌های دامی در ۶ماهه دوم۱۴۰۰

رییس اتاق بازرگانی تهران از معاون اقتصادی دولت خواست تا مشکلات موجود در فرآیند خطیر تامین نهاده‌های دامی مبتنی بر۳ محور ارائه شده از سوی اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام وطیور، تسهیل شود.

اقتصاد ۲۴- مسعود خوانساری رییس اتاق بازرگانی طی نامه‌ای به محسن رضایی، معاون اقتصادی رییس جمهور خواستار رفع مشکلات موجود در فرآیند تأمین نهاده‌های دامی شد.

در متن این نامه آمده است:

احتراماً همانگونه که استحضار دارید اتخاذ سیاست‌های متناسب با شرایط پیش‌رو در رابطه با امر خطیر تأمین نهاده‌های دامی کشور از حیث اهمیت با نیاز‌های معیشتی گسترده‌ترین طیف مصرف‌کنندگان و حلقه‌های واسط مربوطه از اهم اولویت برخوردار است و تاکید رییس جمهور محترم در جلسه اخیر ستاد هماهنگی اقتصادی مبنی بر لزوم تسریع در ایجاد ثبات در بازار به ویژه در حوزه کالا‌های اساسی و روند ترخیص کالای رسوب شده در بنادر و گمرکات کشور نیز در راستای درک همین اهمیت است.

قاعدتاً تلاش مستمر فعالان بخش خصوصی در امر تأمین نهاده‌های دامی با عنایت به پیچیدگی شرایط تحریم و موضوعاتی نظیر نحوه ارتباط با فروشندگان خارجی، تأمین و تخصیص ارز و انتقال آن، رعایت و تأمین مستندات استاندارد محصول در شرایط یاد شده و در نهایت پوشش بخش عمده‌ای از نیاز‌های نهاده‌های دامی کشور علیرغم تحمل دشواری شرایط یاد شده از محدوده وسعت نظر آن مقام محترم پنهان نیست.


بیشتربخوانید: سهم دولتی‌ها از واردات نهاده‌های دامی به ۳۰ درصد رسید


در این رابطه و با اتکا به استحصال تجربیات مذکور «اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران» طی نامه ۴۲۹۲ مورخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ در حوزه‌های تبیین سیاست‌های تخصیص و تأمین ارز مورد نیاز، تجهیز امکانات لجستیک کشور، تنظی فضای رقابت بخش‌های دولتی و خصوصی نقطه نظرات خود را اعلام داشته که در راستای احکام مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار به پیوست تقدیم می‌گردد. بدیهی است اتاق تهران همواره آماده تأمین ظرفیت‌های کارشناسی خود و تشکل‌های زیربط جهت همکاری با آن دولت محترم در ایفای مأموریت خطیر خود خواهد بود.

نامه رییس اتاق بازرگانی تهران به معاون اقتصادی رییس جمهوری پیرو جلسه هیأت رییسه اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران در مورخ ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ و تشریح موانع و چالش‌های تأمین نهاده‌های دامی صورت گرفت.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر