تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۳ مهر ۱۴۰۰
سرپرست نظام صنفی کشاورزی مطرح کرد:

چرا ماشین آلات کشاورزی کارت سوخت ندارند؟

سرپرست نظام صنفی کشاورزی گفت: کشاورزان و صاحبان ماشین آلات کشاورزی برای تامین سوخت مورد نیاز خود مجبورند هر سری به شرکت‌های ملی پخش فرآورده‌های نفتی یا ادارات جهاد کشاورزی شهرستان‌ها مراجعه کنند و دوری راه، قطعی و کندی سیستم درخواست سوخت معمولا زمان بسیاری از آن‌ها می‌گیرد.

اقتصاد ۲۴- سرپرست نظام صنفی کشاورزی با بیان اینکه خودروهای شخصی دارای کارت هوشمند سوخت هستند و سهمیه هرماه خود را از آن به راحتی برداشت می کنند، گفت: کشاورزان و صاحبان ماشین آلات کشاورزی برای تامین سوخت مورد نیاز خود مجبورند هر سری به شرکت های ملی پخش فرآورده های نفتی یا ادارات جهاد کشاورزی شهرستان ها مراجعه کنند و دوری راه، قطعی و کندی سیستم درخواست سوخت معمولا زمان بسیاری از آنها می گیرد.

پیمان عالمی   با بیان اینکه کشاورزان در تأمین سوخت مورد نیاز ماشین‌آلات کشاورزی خود با مشکلات فراوانی مواجه هستند، گفت: در کشور ما، خودروهای شخصی و حتی موتورسیکلت ها کارت هوشمند سوخت دارند و سهمیه هر ماه خود را می‌توانند از طریق کارت برداشت کنند اما متأسفانه این فرآیند برای ماشین‌های کشاورزی در نظر گرفته نشده است.

وی ادامه داد: کشاورزان و صاحبان ماشین آلات کشاورزی باید برای تامین سوخت مورد نیاز خود ابتدا برای پلاک گذاری تراکتور یا دیگر ماشین‌های خود اقدام کنند که بدلیل عدم انجام هماهنگی های لازم با پلیس راهور به مشکلات و موانع جدی برخورد می‌کنند. بعد از این مرحله، کشاورزان معمولا از راه های دور به شرکت‌های ملی پخش فرآورده های نفتی یا ادارات جهاد کشاورزی شهرستان ها مراجعه می کنند تا پس از ثبت درخواست سوخت، طی مسیر طولانی و وقت گیر بخشی از نیاز خود را دریافت کنند. این در حالیست که اکثر مواقع سیستمها با قطعی و کندی همراه است. به همین دلیل کشاورزان زمان زیادی را از دست می دهند و از تولید خود باز می‌مانند.

سرپرست نظام صنفی کشاورزی اضافه کرد: کل سوخت مصرفی ماشین آلات کشاورزی که نقش بسزایی در تولید و امنیت غذایی کشور دارند حدود ۵درصد سوخت مصرفی کشور است ولی توجهی به ساماندهی آن نمی شود.


بیشتربخوانید: اختلاف ۲ برابری قیمت مصوب تراکتور با بازار سیاه


وی تصریح کرد: امسال سال مانع زدایی است و اگر بناست که موانع از سر راه تولید برداشته شود باید اقداماتی در راستای تسهیل تولید انجام شود. بنابراین از دستگاه های مربوطه یعنی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و وزارت کشور تقاضا داریم نگاهشان به کشاورزان و دارندگان خودروهایی چون تراکتور و کمباین و ... مانند دارندگان خودروهای دیگر باشد و تدابیری در راستای تهیه کارت سوخت ماشین آلات کشاورزی و سپردن اختیارات توزیع و مصرف سوخت کشاورزی به وزارت جهادکشاورزی اتخاذ کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر