تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰
یک مقام مسئول خبرداد:

فروش لاستیک‌های وارد شده از مناطق آزاد ممنوع می‌شود

رئیس اداره لجستیک و زیر ساخت‌های تجاری وزارت صمت گفت: برای لاستیک‌هایی که از مناطق آزاد و از طریق مرزنشینی وارد کشور می‌شوند تا ۱۰ روز آینده تعیین تکلیف خواهیم کرد.

اقتصاد ۲۴ - محمد علی امامی رئیس اداره لجستیک و زیر ساخات‌های تجاری وزارت صمت درباره علت چند نرخی بودن لاستیک در بازار گفت: شما به عنوان متقاضی می‌توانید به سامانه عرضه لاستیک مراجعه کنید و خواهید دید همه نوع لاستیک، از همه برند‌ها و در همه جای کشور وجود دارد؛ سامانه عملکردی شبیه به فروشگاه اینترنتی دارد.

رئیس اداره لجستیک و زیر ساخات‌های تجاری وزارت صمت گفت: شما در هر استانی می‌توانید بعد بررسی موجودی مراکز عرضه لاستیک مورد نیاز خود را انتخاب کنید و درب مرکز عرضه آن را دریافت کنید. ممکن است خرید سامانه‌ای برای برخی افراد سخت باشد، اما قانون عرضه به این صورت تعیین شده و چاره‌ای جز اجرای آن وجود ندارد.

امامی بیان کرد: تفاوت قیمتی در لاستیک چند عامل دارد که مهم‌ترین آن‌ها عرضه لاستیک دولت است؛ تعدادی از راننده‌ها لاستیک دولتی دریافت کردند و با توجه به افزایش قیمت‌های ایجاد شده در بازار اقدام به فروش آن کرده‌اند. بخشی از این لاستیک‌ها هم به واردات لاستیک از مناطق آزاد مربوط است که نسبت به واردات از مسیر اصلی قیمت تمام شده پایین تری دارد.

او تصریح کرد: برای لاستیکی که پیش از با ارز دولتی وارد شده و امروز توسط خود راننده‌ها در بازار انجام می‌شود کاری از دست ما بر نمی‌آید تا زمانی که این لاستیک‌ها مصرف و تمام شود، اما برای لاستیک‌هایی که از مناطق آزاد و از طریق مرزنشینی وارد کشور می‌شوند تا ۱۰ روز آینده تعیین تکلیف خواهیم کرد. بنا داریم تا این لاستیک‌ها هم از طریق سامانه به فروش برسند و اگر از این طریق عرضه نشد قاچاق تلقی شود.


بیشتربخوانید:کدام صنایع پس از کرونا بیشترین رونق را ثبت کردند؟


رئیس اداره لجستیک و زیر ساخات‌های تجاری وزارت صمت بیان کرد: این موضوع هنوز اجرایی نشده و تصمیم گیری‌های مربوط به آن تا ۱۰ روز آینده ابلاغ خواهد شد، اما عرضه این کالا با توجه به قانون عرضه این دسته از کالا‌ها باید فروش لاستیک در سامانه انجام شود. هر کالای قاچاق پذیری و حائز اهمیتی باید از طریق سامانه انجام شود.

امامی در پایان گفت: زمانی که لاستیک با ارز دولتی وارد کشور می‌شد، اختیار مرحله آخر را به سازمان راهداری می‌دادیم تا با دارندگان خودرو‌های سنگین با حواله و معرفی نامه سازمان راهداری قادر به دریافت لاستیک باشند. امروز فرآیند اداره حواله حذف شده و تنها باید با مراجعه به سامانه، موجودی لاستیک عوامل توزیرا بررسی کرده و بعد از ثبت درخواست لاستیک مورد نیاز خود را دریافت کند. ممنوعیت فروش خارج از سامانه لاستیک‌های وارد شده از مناطق مرزنشینی هم با همین روال اجرایی خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر