قیمت انواع بالابر ساختمانی
پیمانکاران ساختمان نیاز به ابزاری دارند تا مصالح را به طبقات بالاتر برسانند. ابزاری ایمن که هزینه زیادی را به پروژه تحمیل نکند، به راحتی به محل پروژه آورده شود و کارگر ساده بتواند به راحتی از آن استفاده نماید. لیست قیمت بالابر ساختمانی بر اساس برند و ظرفیت تعیین میشود. اگر بار مصالح کمتر از یک تن باشد، میتوانید به جای جرثقیل های گران و پردردسر، با کمترین هزینه ، بالابر ساختمانی مورد نیاز خود را از عمران مدرن سفارش دهید. همچنین جهت استعلام قيمت بالابر ساختماني می توانید از طریق شماره تلفن ۷۷۰۹۴۴۸۵-۰۲۱ و یا وبسایت omranmodern.com اقدام نمایید.
انواع بالابر ساختمانی
برای دریافت لیست قیمت انواع بالابر ساختمانی و سفارش دستگاه با کارشناسان عمران مدرن (omranmodern.com) مشورت نمایید. از میان ظرفیت های موجود در بازار ۴ ظرفیت زیر، بخش اصلی نیاز مشتریان را پوشش میدهد:
- بالابر ساختمانی ۳۰۰ کیلویی تک فاز ، با ظرفیت اسمی ۳۰۰ کیلوگرم ، الکتروموتور سه اسب بخار و ۲۰ متر سیم بکسل به همراه پایه ، ریل و قلاب سر
- بالابر ساختمانی ۵۰۰ کیلویی ، با الکتروموتور سه فاز ۴ تا ۵.۵ اسب بخار ، به همراه ۲۰ متر سیم بکسل و ریل و قلاب سر.
- بالابر ساختمانی ۷۰۰ کیلویی با الکتروموتور ۵.۵ تا ۷.۵ اسب بخار به همراه متعلقات.
- بالابر ساختمانی ۱۰۰۰ کیلویی با الکتروموتور ۱۰ اسب بخار به همراه متعلقات.
قیمت انواع بالابر ساختمانی بر اساس برند الکتروموتور
قیمت انواع بالابر ساختمانی بر اساس ظرفیت دستگاه تغییر میکند. الکتروموتور اصلیترین قطعه بالابر است و نقش اصلی را در تعیین قیمت بازی میکند. نوع گیربکس ، جنس بدنه و سایر قطعات ایمنی نیز بر قیمت بالابر ساختمانی موثر است. تیم عمران مدرن در هر نقطه از ایران و بر اساس بودجه شما، بهترین برند الکتروموتور را پیشنهاد میدهد و تا دریافت و نصب بالابر مصالح در محل پروژه ، سفارش را پیگیری خواهد کرد.
قیمت انواع بالابر ساختمانی خارجی
موتور های کشور یوگوسلاوی همیشه در ایران محبوب بوده اند. هنوز کشور های تجزیه شده از یوگوسلاوی سابق مانند اسلوونی در تولید الکتروموتور سرآمد هستند. اگر به دنبال موتور با کیفیت هستید، بالابر های الکو و موتوژن در حال حاضر در ایران انتخاب های مناسبی می باشد.
قیمت انواع بالابر ساختمانی ایرانی
الکتروموتور های تبریز توانایی رقابت با نمونه های چینی را دارند. دینام بالابر های موتورژن تبریز را معمولا با نام الکتروموتور مهرژن تبریز میشناسند. برای استعلام لیست قیمت انواع بالابر ساختمانی موتوژن با کارشناسان عمران مدرن omranmodern.com تماس بگیرید.
این روزها در ایران الکتروموتور الکو آسیا ساخت شهر سمنان ، جایگزین موتور های الکو یوگوسلاوی شده است. این نوع از بالابر های ساختمانی ، کیفیت و کارایی بسیار خوبی دارد و بخش مهمی از نیازهای بازار ایران را پوشش میدهد.
به یاد داشته باشید که مهندسان عمران مدرن بر اساس شرایط بازار و تجربیات خود، بهترین قطعات بالابر ساختمانی را به شما پیشنهاد میدهد. بنابراین بر روی تجربه مهندسان عمران مدرن حساب کنید و پیش از انتخاب ، با ما تماس بگیرید (۷۷۰۹۴۴۸۵-۰۲۱).
از طرفی تشخیص برند الکو اصل و الکو آسیا کار افراد خبره است. برای خریدی مطمئن و استعلام لیست قیمت انواع بالابر ساختمانی الکو آسیا و اسلونی با کارشناسان عمران مدرن (omranmodern.com) تماس بگیرید.
قیمت انواع بالابر ساختمانی را جزئیات تعیین میکند
موتور یا دینام با کیفیت ، گیبرکس حلزونی ، یک شاسی محکم چدنی ، سیم بکسل های متناسب با ظرفیت دستگاه ، ریموت کنترلر و ترمز ، پایه محکم ، یک کلید قطع و وصل و باکت مصالح تمام آن چیزی است که بالابر ساختمانی نیاز دارد. برای تعمیر و نگهداری بالابر مصالح ، لازم به ذکر است که هر چند وقت یکبار روغنکاری گیربکس انجام شود. با کنار هم قرار دادن قطعات با کیفیت و متناسب، محکم کردن پایه و نصب حرفه ای ، بالابر ساختمانی ساخته شده و آماده استفاده میشود. لیست قیمت انواع بالابر ساختمانی بر اساس جزئیات قطعات تغییر میکند.
کدام گیبرکس مناسب بالابر ساختماني است؟
موتور با کیفیت بدون یک گیربکس کارآمد عملکرد ضعیفی دارد. باید به سراغ گیربکس حلزونی و براساس قدرت موتور یکی از گیبرکس های VF را انتخاب کنید. برند های کاردان ، سهند ، روانکار و بهکار ، گیربکس های با کیفیتی تولید میکنند. با تیم عمران مدرن مشورت کنید تا بهترین قیمت را به شما بدهند. قیمت گیربکس بالابر ساختمانی معمولا بر اساس برند سازنده و ظرفیت آن تعیین می شود. جنس بدنه و ضریب تبدیل گیربکس ها معمولا بر قیمت انواع بالابر ساختمانی موثر است. پیش از سفارش گیبرکس با مهندسان عمران مدرن (۷۷۰۹۴۴۸۵-۰۲۱) مشورت کنید.
قیمت انواع بالابر ساختمانی بر اساس ظرفیت
فاکتور اصلی انتخاب بالابر ساختمانی ، ظرفیت حمل آن است که عامل تعیین کننده قیمت انواع بالابر ساختمانی است. اگر قرار است بار به صورت عمودی در ارتفاع کم جابجا شود، می توان از یک بالابر ۳۰۰ کیلوگرمی انتظار انتقال بار تا ۴۰۰ کیلوگرم را هم داشت اما برای انتقال بار افقی نیاز به بالابر وینچ دارید. ظرفیت بالابر وینچ را باید ۲۵ درصد بیشتر در نظر بگیرید. در واقع اگر قصد دارید بار ۲۵۰ کیلوگرمی را منتقل کنید به سراغ بالابر های مصالح ۳۵۰ کیلوگرمی بروید.
به طور کلی ارتفاع مجاز برای بالابر ۲۰ متر در نظر گرفته میشود. به همین دلیل است که سیم بکسل معمولا به صورت پیش فرض ۲۰ متر است. برای ارتفاع های بالاتر باید موتور های قدرتمندتر انتخاب شود. شاسی ، پایه و گیبرکس نیز بر اساس ارتفاع بالاتر و ظرفیت بیشتر تغییر میکند. قیمت انواع بالابر ساختمانی سه فاز از تک فاز بیشتر است. بنابراین در صورتی که بار شما ۳۵۰ کیلوگرم است و ارتفاع ساختمان بیش از ۲۰ متر نیست، میتوانید روی کارکرد موتور های تک فاز حساب کنید.
قیمت انواع بالابر ساختمانی تک فاز و سه فاز
بالابر ساختماني سه فاز برای بار مصالح با وزن بیش از ۳۵۰ کیلوگرم کاربرد دارد. برای کمتر از این مقدار میتوان از بالابر های تک فاز استفاده کرد. برق سه فاز شرایط مناسبی برای کار موتور های قدرتمند ایجاد می کند. در صورت نیاز، امکان استفاده از مبدل برای تبدیل برق تک فاز به سه فاز و استفاده از بالابر ساختمانی سه فاز وجود دارد.
نصب بالابر ساختمانی
یکی از عوامل بروز حوادث کار، نصب غیراصولی بالابر ساختمانی است. بالابر ها تجهیزات حفاظتی مناسبی برای جلوگیری از بروز حادثه دارند. قلاب بالابر ، سوئیچ ، پاخور ، موانع حفاظتی ، ترمز و ریموت کنترل برای بالابردن ضریب ایمنی تعبیه شده است. اما اگر پایه بالابر به درستی نصب نشده باشد، احتمال واژگونی بالا است.
نکته اصلی در نصب بالابر ساختمانی ، مستحکم کردن پایه ها است. اگر از ظرفیت بیش از ۵۰۰ کیلوگرم استفاده شود، لازم است با جوشکاری پایه اتصال را مستحکم نمود. برای ظرفیت های کمتر هم باید از استحکام پایه ها اطمینان حاصل نمود. برای دریافت اطلاعات لازم و استعلام قیمت انواع بالابر ساختمانی با متخصصان عمران مدرن (۷۷۰۹۴۴۸۵-۰۲۱) تماس بگیرید.