اقتصاد۲۴- مهدی حسین زاده در جمع روسای دانشگاههای منطقه با بیان اینکه برای حفظ هویت فرهنگی ما مسئولین میبایست تلاش مضاعف داشته باشیم، اظهار داشت: دانشگاه مسأله محور را حمایت میکنیم؛ دانشجویان نباید به مثابه کالا دیده شوند.
وی افزود: برای رسیدن به دو هدف مهم در اروند نیاز به کمک اساتید دانشگاهی داریم؛ ابتدا اینکه منطقه آزاد اروند باید تبدیل به قطب گردشگری آموزش و سلامت شود و در مرحله بعد ضروری است که پژوهشگاهی در خود منطقه دایر شود تا دست کم اولویت بندیهای مسائل در حیطههای مختلف را از آن بخواهیم.
بیشتر بخوانید: افتتاح آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی محمد جانی
حسین زاده خطاب به جامعه دانشگاهی اروند، گفت: شما نخبگان باید کمک کنید که به دو هدف پیشنهادی نزدیک شویم؛ چراکه زیرساختها که مهمترین شان منابع انسانی است در این منطقه وجود دارد.
این مقام مسئول با بیان اینکه اگر چنین پژوهشگاهی تأسیس شود ما سند مسئولیت اجتماعی را از آن خواهیم خواست، اذعان داشت: این پژوهشگاه قطعا میتواند اساتید مختلف را درگیر و پژوهشها را توزیع کند؛ ما به این نیاز داریم، بی تردید قفل کمبودهای آموزشی در وزارت علوم و بهداشت را این دو هدف میتواند برطرف کند.
مهدی حسین زاده ضمن ابراز تأسف از اینکه آموزش و پرورش در مناطق آزاد یکی از دردها و معضلات است، خاطرنشان کرد: متاسفانه در مناطق آزاد عدالت آموزشی وجود ندارد و باید در این بخش سرمایه گذاری کنیم؛ ایده بهتر در این راستا از شما دانشگاهیان و ما به دلیل ارتباط موثر با وزارت خانه و دولت از شما حمایت میکنیم.
او تصریح کرد: یکی از پیشنهادات ما در راستای توسعه این است که دانشگاه فرهنگیان را در همه مناطق برپا و یا احیا کنیم.
حسین زاده ادامه داد: یکی از دلایلی که دانشجویان در منطقه درس میخوانند و پس از پایان تحصیل ماندگار نمیشوند در این است که بومی منطقه نیستند و این حاکی از ضعف و مشکل در آموزش و پرورش است.
معاون فرهنگی، اجتماعی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، شعار این دولت را عدالت عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از مهمترین ابعادی که باید در آن عدالت رعایت شود، عدالت آموزشی است و هیچ وزارت خانهای وقتی شعار دولت این است نمیتواند مانع آن شود؛ پس ما مسئولین اگر همت و اراده داشته باشیم میتوانیم، مطالبه گری کنیم.