اقتصاد ۲۴ - علیرضا جاوید عربشاهی مشاور عالی سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: در فراخوان اخیر ۴۰ تا ۵۰ پلتفرم اعلام آمادگی کردند که به طرح عرضه هوشمند محصولات بپیوندند که خوشبختانه به لحاظ تعداد پلتفرم و همکاری با پشتیبانی امور دام و بازرگانی مشکلی در تامین اقلام نداریم.
او ادامه داد: از ظرفیت پلتفرمهای دانش بنیان در جهت توزیع هوشمند کالا استفاده میکنیم، بدین منظور برای ایام پایانی سال برنامه ریزی کردهایم که میوه شب عید و بخشی از کالاهای اساسی را از طریق این ظرفیت توزیع کنیم.
عربشاهی درباره تاثیر توزیع هوشمند در مهار گرانی و کنترل بازار گفت: در شرایطی که قیمت هر شانه تخم مرغ به بالای ۶۰ هزار تومان رسیده بود و قیمت مرغ هم روزانه دچار تغییر قیمت میشد، با توزیع مرغ و تخم مرغ از طریق سامانه بازرگام و حذف واسطههای غیرضرور، بازار به تعادل رسید.
این مقام مسئول درباره تاثیر تغییر روش تخصیص ارز بر بازار گفت: با روش توزیع الکترونیکی و حذف واسطههای غیرضرور، بازار مدیریت خواهد شد، چرا که با تغییر روش تخصیص ارز، قیمت اقلام درصد مشخصی افزایش خواهند یافت.
بیشتربخوانید:خرید میوه درشت ممنوع!
مشاور عالی سازمان مرکزی تعاون روستایی ادامه داد: با تمهیدات وزارت جهاد از طریق توزیع الکترونیکی و نظارت متمرکز بر بازار، تغییر روش تخصیص ارز تاثیری در گرانیهای غیرمعقول نخواهد داشت.
او گفت: در ابتدای شروع هر طرح، نقاط ضعفی وجود دارد، اما با گذشت زمان کمیت و کیفیت افزایش مییابد چرا که یکی از راههای مهار گرانی توزیع هوشمند کالاست.