تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

قیمت جدید گوشت قرمز مشخص شد

قیمت انواع گوشت قرمز امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد. همچنین معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به چرایی افزایش قیمت گوشت گفت: افزایش قیمت گوشت ارتباطی به صادرات دام ندارد، زیرا صادرات دام مقداری نیست که بتواند در بازار تاثیر بگذارد.

اقتصاد۲۴- قیمت انواع گوشت قرمز امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد. همچنین معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به چرایی افزایش قیمت گوشت گفت: افزایش قیمت گوشت ارتباطی به صادرات دام ندارد، زیرا صادرات دام مقداری نیست که بتواند در بازار تاثیر بگذارد.

قیمت انواع گوشت قرمز در پنجم بهمن‌ماه ۱۴۰۰ به شرح زیر است.

قیمت‌ها به تومان است (بازار):

راسته با استخوان گوسفندی

۱۵۷۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۱۶۸،۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۱۵۷۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۱۶۶،۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۱۶۵،۰۰۰


گردن گوسفندی

۱۳۳،۰۰۰

قلوگاه گوساله

۱۴۷۰۰۰

گردن گوساله

۱۲۹۰۰۰

قلم گوساله

۱۶۰۰۰
سردست گوسفندی

۱۳۱۰۰۰

ماهیچه گوساله

۱۶۳.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۸۹۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۱۲۸۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۱۲۹۰۰۰

نیم‌شقه ران گوسفندی

۱۳۵۰۰۰


بیشتر بخوانید:  چرا قیمت گوشت همچنان خیلی بالاست؟


علت افزایش قیمت گوشت

حسین دماوندی‌نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به چرایی افزایش قیمت گوشت در بازار گفت: افزایش قیمت گوشت ارتباطی به صادرات دام ندارد، زیرا صادرات دام مقداری نیست که بتواند در بازار تاثیر بگذارد.

وی ادامه داد: کشور ما می‌تواند سالانه تا یک میلیون راس دام برای صادرات آماده کند، اما از مهر ماه تاکنون کمتر از ۲۰هزار راس دام صادر شده است؛ بنابراین می‌توان گفت که صادرات هیچ دخالتی در افزایش قیمت گوشت ندارد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: مجموعه دام‌های موجود در کشور در مناطق زاگرس و البرز مستقر و وابسته به مراتع و دامنه‌ها هستند. برف، بوران و یخبندان بی سابقه‌ای اخیرا وارد کشور شده که حتی آمد و شد را هم در این مناطق مختل کرده است. با پیگیری‌های انجام شده مشخص شد این موضوع در افزایش قیمت گوشت موثر بوده است.

دماوندی نژاد تصریح کرد: با اقداماتی که وزارت جهادکشاورزی در این خصوص انجام داده توانسته روزانه بیش از ۱۰۰۰ راس دام سبک و بیش از ۲۰۰ راس دام سنگین را کشتار و روانه بازارکند تا همچنان تعادل در عرضه و تقاضا حفظ شود.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد با بیان اینکه با توجه به آمار و ارقام عرضه دام مازاد بر نیاز بوده است، گفت: توانستیم از طریق کشتارگاه‌های طرف قرارداد این دام‌ها را عرضه کنیم. همچنین شرکت پشتیبانی امور دام هم اکنون ۵۰ هزار راس دام سبک و بیش از ۱۰۰۰ راس دام زنده ذخیره کرده است که به مرور کشتار و وارد بازار خواهد شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان گفت: در روند عرضه دام و قیمت دام زنده سبک و سنگین هیچ تغییری ندیده‌ایم. البته تغییر قیمت هم پذیرفته نیست. بازار تحت نظارت است. هرگونه افزایش قیمت از نظر ما رد و پیگیری خواهد شد.

منبع: تجارت نیوز
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۸
سلام این موقع سال ،یعنی بهمن ماه واسفندماه زمان خوبی برای صادرات نیست چون در این بازه زمانی ، به خاطر کشتار
بره های بالغ بره کم میشود و ریتم بازار عرضه و تقاضا بهم میخورد بهترین زمان برای صادرات تابستان میباشد چون دراین زمان ما مازاد بره داریم
ارسال نظر