تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
در ۱۰ ماه سال ۱۴۰۰ اعلام شد

نمره کیفیت انواع نان سنتی چقدر است؟

  رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طی ۱۰ ما سال از جاری ۹۷۹۶ نمونه انواع نان سنتی مورد بررسی قرار گرفته است که متوسط کیفیت این نوع نان‌ها ۸۶.۱ درصد گزارش شده و در محدوده کیفیت خوب قرار دارد.

 اقتصاد ۲۴- حیدر علی نصر افزود: در سنجش کیفیت انواع نان سنتی که از نمونه نان‌ها در سرتاسر کشور به دست آمده است، میانگین کیفیت نان سنگک ۸۸ درصد، نان بربری ۸۸، نان تافتون ۸۲ و نان لواش 87 برای 10 ماه از سال گزارش است.

نصر خاطرنشان کرد: اعداد به دست آمده از سنجش کیفیت انواع نان سنتی محدوده کیفیت خوب را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: کیفیت انواع نان تولیدی در سال‌جاری نسبت به سال گذشته، روند ثابتی را طی کرده است.


بیشتربخوانید:چرا نانوایی‌ها تعطیل می‌شوند؟ / در توزیع آرد نان کمبودی نیست / افزایش ۱۵ برابری نرخ نان با آزاد سازی قیمت


رئیس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران همچنین از آزمایش 9191 نمونه PH نان سنگک، بربری، تافتون و لواش در کشور خبر داد.

وی گفت میانگین PH ۴ سنگک 5.6 نان بربری 5.7 و میانگین نان تافتون و لواش هر کدام ۶ درصد بوده است و استاندارد آن در محدوده اعداد 5 و 6 قرار دارد.

ارسال نظر