اقتصاد۲۴- پیش بینیها حکایت از آن دارد که شاخص کل بورس در روز شنبه در کانال ۱.۲ میلیون در نیمه دوم به حرکت خود ادامه خواهد داد. با کاهش فاصله میان خریداران و فروشندگان و حرکت روبه جلوی خریداران در ساعات پایانی چهارشنبه هفته گذشته، احتمال دارد که شاخص کل بورس در کانال ۱.۲ میلیون واحد در کانال صعودی دنبال شود.
مهمترین رویدادهای تاثیرگذار بر بورس
با تداوم خروج پول حقیقیها از بازار سهام ممکن است دوباره فروشندگان در سمت عرضه فعال ظاهر شوند. خریداران در سمت تقاضا نیز اندکی موقعیت خود را بهبود بخشیده اند، اما همچنان در شرایط تردید و ابهام به سر میبرند.
بیشتر بخوانید: بازدهی بورس در هفته سوم بهمن / رشد خروج سرمایه
با این وصف تغییرات قیمت نفت در بازارهای جهانی میتواند سهمهای پالایشی را تحت تاثیر قرار دهد. کامودیتیها هم میتوانند سهمهای کامودیتی همچون فملی و فولاد را تحت تاثیر قرار دهند، این در حالی است که در دو هفته اخیر، بیشترین خروجی پول برخی از سهمهای کامودیتی محور همچون فملی و فولاد رُخ داده است.
مذاکرات برجامی وین مهمترین رویداد و رُخدادی بوده که بورس بازان از آن سیگنال میگیرند. به نظر میرسد با توجه به گمانه زنیها در خصوص توافق احتمالی وین، در هفته گذشته شاهد تغییرات معناداری در رفتار حقیقیها بودیم، هرچند که همچنان تردیدها و ابهامها باقی است.
نظرسنجی: خوش بینی بورس بازان به صعود شاخص بورس
تازهترین نظرسنجی اقتصادنیوز هم نشان میدهد در صورت بالارفتن توان خریداران در سمت تقاضا، شاخص کل بورس در مسیر صعودی به کانال ۱.۳ میلیون واحد بچسبد. البته توان فروشندگان هم همچنان قوی به نظر میرسد. شاخص کل بورس در صورت ورود به کانال ۱.۳ میلیون واحد با چالش روبه رو میشود، چرا که حرکت روبه جلوی مستمر شاخص کل در کانال ۱.۳ میلیون واحد با توجه به تداوم تردیدها سخت خواهد بود.
در معاملات روز شنبه، بورس بازان خوش بیناند که مسیر صعودی شاخص کل بورس از روز چهارشنبه هفته گذشته استمرار خواهد یافت و اگر خوشبینانه به روند معاملات بازار سهام نگاه کنیم، احتمالا در روز شنبه رسیدن به کانال ۱.۳ میلیون واحد هم دور از دسترس نخواهد بود. هر چند که فروشندگان میتوانند شاخص کل بورس را در همان کانال ۱.۲ میلیون واحد هم به عقب رانند.