تاریخ انتشار: ۰۷:۱۵ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
نماینده خرم‌آباد در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴:

شاید توطئه‌ای برای زیر آب رفتن لرستان در کار بوده است!

ملکشاهی‌راد معتقد است که قصور از سوی کارشناسان اقتصادی و زیربنایی در وزارت نیرو از مهم‌ترین دلایل ناکارآمدی زیرساخت‌های عمرانی در سیل اخیر بود.

اقتصاد24- در سیل اخیر بالغ بر 400 پل و 50 هزار دستگاه منزل مسکونی آسیب دیده که اغلب این خسارات به دلیل کم‌کاری وزارتحانه‌های نیرو و راه در امور کارشناسی زیرساخت و اقتصادی بوده است.

سیل لرستان خسارات و خرابی‌هایی را به بار آورد که اغلب در توان مردم این منطقه نیست تا از نظر اقتصادی جبران کنند. اما شاید به هنگام باشد تا مقصر اصلی بروز این همه خسارت را وزارت نیرو معرفی کرد. سیل بلای طبیعی است و بشر را یارای جلوگیری از بروز آن نیست اما تدابیر از پیش اندیشیده شده می‌تواند از خسارات‌های به بار آمده بکاهد و یا حتی پیشگیری کند.

در این رابطه، محمدرضا ملکشاهی‌راد، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به اقتصاد24، گفت: نبود گزارش‌های دقیق در حوزه اقتصادی و مطالعات سبب شده تا طرح‌های عمرانی کلید خورده ساخته شود بی‌‌آنکه به ضرورت وجود آن‌ها اشاره‌ای شده باشد. از این‌رو همان‌طور که در سیل اخیر مشاهده کردیم، بی‌تدبیری در ساخت پل و راه سبب بروز خرابی‌هایی شد که نه تنها در ابتدا بودجه کلانی را به خود اختصاص داده بود بلکه در حال حاضر نیز نتوانست در برابر این سیل دوام بیاورد.

وی معتقد است که قصور از سوی کارشناسان اقتصادی و زیربنایی در وزارت نیرو از مهم‌ترین دلایل ناکارآمدی زیرساخت‌های عمرانی در سیل اخیر بود.

نماینده خرم‌آباد در مجلس در خصوص آخرین آمار از خسارات اقتصادی وارده در سیل روزهای اخیر به استان لرستان، گفت: 35 هزار منزل مسکونی در سطح این استان تخریب شده که بخش عمده‌ای از این منازل را باید مجدداً از نو ساخت. همچنین در مورد راه‌های آسیب دیده نیز باید گفت فقط در یک مورد از خرم‌‌آباد تا پلدختر بیش از 900 میلیارد تومان خسارت دیده است. مجموعاً تا این لحظه بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان خسارات به زیرساخت‌های عمرانی استان لرستان وارد شده است که این جدای از خسارات بخش کشاورزی است. گفتنی است در بخش کشاورزی لرستان نیز تقریباً 3200 میلیارد تومان خسارت تاکنون به ثبت رسیده است.

به گفته این نماینده مجلس مجموعاً در سیل اخیر 400 دستگاه پل تخریب شده و 50 هزار دستگاه منزل مسکونی نیز آسیب دیده است. این تنها بخشی از خسارات ناشی از سیل مهیبی است که اخیراً بخش عظیمی از کشور را تحت تاثیر قرار داده است. سیل چنان خسارات سنگینی به زیرساخت‌های کشور وارد آورده که دولت مجبور است از صندوق توسعه ملی برداشت کند. فقط در استان ایلام 27 دستگاه پل تخریب و 750 پل آسیب جدی دیده‌اند. در خراسان جنوبی میزان پل‌های آسیب دیده به 9744 دستگاه می‌رسد. این اعداد خبر از عمق فاجعه می‌دهند. سوال این است که چه کسانی باید پاسخگو باشند؟

نماینده خرم‌آباد ضمن اعتراض نسبت به کم‌کاری وزارت نیرو در بخش عمرانی استان لرستان، گفت: متاسفانه در استانی می‌بینیم که تعدادی سد بی‌مورد ساخته می‌شود اما در لرستان که نیازمند احداث سد است هیچ اقدامی که صورت نپذیرفته، جلوی اعتبارات سدهای در حال احداث نظیر سد بختیاری نیز گرفته شده است. در مجموع باید گفت در حالت خوشبینانه، مسئولان وزارت نیرو مقصر در کم‌کاری برای کاهش خسارات سیل هستند و در حالت بدبینانه باید گفت توطئه‌ای در کار بوده تا اکنون لرستان تخریب شود!
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
طاهره
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
مسئولین بی کفایت باید برکنار بشن. اگه قانون براب گردن کلفت ها وجود داره پس باید مقصران اصلی سیل لرستان رو بیارن پای میز محاکمه و بازجویی و به زندان بندازن. باید اینارو جریمه نقدی کرد تا در آینده دیگر شاهد چنان بی تدبیری ها و کم کاری ها نباشیم. آقای ملکشاهی راد و دیگر نمایندگان محترم مجلس مدیونید اگه ذره ای از حق مردم ستمدیده و سیل زده لرستان کوتاه بیایید
ارسال نظر