تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت خبر داد؛

لوازم خانگی و آرایشی و بهداشتی در صدر کالاهای قاچاق

مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از تشکیل ۸ هزار و ۵۲۸ فقره پرونده قاچاق کالا خبر داد و گفت: این تعداد پرونده در قالب ۵۱۷ هزار و ۲۹۸ مورد بازرسی در کشور تشکیل شده است.

اقتصاد۲۴- علیرضا رستمی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای مبارزه با قاچاق کالا در راستای حمایت از تولید اظهار داشت: طی سال گذشته (۱۴۰۰) ۵۱۷ هزار و ۲۹۸ مورد بازرسی برای مقابله با عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق در سراسر کشور انجام شده شده است.

مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت در ادامه افزود: در نتیجه این بازرسی‌ها، ۸ هزار و ۵۲۸ پرونده به ارزش بیش از ۳۵، ۲۸۷، ۴۸۳ میلیون ریال تشکیل شده است.

وی با اشاره به این که همه پرونده‌های تخلف در این حوزه جهت تعیین تکلیف به مراجع قضائی ارسال شده است، تصریح کرد: قاچاق یک پدیده چند وجهی و به شدت متاثر از وضعیت اقتصادی هر کشور است.

به گفته رستمی، بیشترین کالای قاچاق کشف شده، لوازم خانگی، لوازم آرایشی وبهداشتی، انواع لاستیک خودرو بوده است.


بیشتر بخوانید: هشدار سازمان حمایت درباره پیش فروش خودروهای وارداتی در فضای مجازی


این مقام مسئول تصریح کرد: خوشبختانه سیر قاچاق ورودی و خروجی در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۹ نزولی بوده است اگر چه با وجود وضعیت کشور کشورو مشکلاتی که وجود داشت قاچاق کالا می‌توانست چند برابر میزان فعلی باشد.

مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت با اشاره به تعامل نزدیک متولیان مبارزه با قاچاق کالا و ارز، عنوان کرد: طرح‌های نظارتی بازرسی و کشف کالای قاچاق بطور مستمر و هفتگی به همراه دستگاه‌های نظارتی دیگر همانند تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و ... برگزار می‌گردد.

وی متذکر شد: اگر مردم از خرید کالا‌های قاچاق پرهیز کرده و استفاده از کالا‌های داخلی را در دستور کار قرار دهند نه تنها قاچاقی انجام نخواهد شد بلکه با حمایت از تولید داخلی، رونق و شکوفایی اقتصاد کشور نیز رقم می‌خورد.

رستمی ضمن تقدیر از مشارکت مطلوب دستگاه‌های اجرایی و انتظامی با سازمان‌های صمت استان‌ها تاکید کرد: برخورد با کالای قاچاق از اولویت‌های حوزه بازرسی و نظارت در سال ۱۴۰۰ بوده و این روند در سال جاری نیز با جدیت در دستور کار قرار دارد و در این خصوص ستاد‌های خبری سازمان‌های صنعت معدن وتجارت سراسر کشور آماده دریافت گزارش‌های مردمی به صورت حضوری، مکاتبه و یا از طریق تلفن ۱۲۴ هستند.

منبع: روابط عمومی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان

ارسال نظر