تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

هزینه ویزای استارتاپ کانادا نیلگام چقدر است؟

به طور معمول وقتی حرف از مهاجرت به کشور کانادا می‌شود، ذهن به طور خودکار درگیر پروسه اخذ ویزا، وقت سفارت و هزینه‌های مورد نیاز این روند شده و مایل است تا با اطلاع از هزینه اخذ ویزای کانادا و زمان مورد نیاز برای کسب نتیجه، برآورد کاملی از این روند داشته باشد.

اقتصاد۲۴- این موضوع برای انواع ویزای کانادا یکسان نبوده و نمی‌توان برای مثال هزینه ویزای توریستی کانادا را با ویزا و اقامت اسکیلد ورکر و یا ویزای استارت آپ کانادا مقایسه کرد.

چون ماهیت هر یک از آنها متفاوت بوده و از ارزش و اهمیت یکسانی برخوردار نیستند و هر فردی امکان اقدام و اپلای موارد تخصصی مثل ویزای کار اسکیل ورکر و یا ویزای سرمایه گذاری و استارتاپ کشور کانادا را نخواهد داشت.

برای اینکه بدون مقدمه به سراغ هزینه ویزای استارت آپ کانادا نرویم، بهتر است یک توضیح کلی در مورد این نوع از ویزای محبوب و بلند مدت کشور کانادا که مرجع آن سایت نیلگام سفر است به شما ارائه دهیم.

استارتاپ کانادا

به طور کلی نیلگام اشاره میکند که، برنامه استارتاپ کانادا مناسب افراد زیر است:

  • دارای یک ایده تجاری نوآورانه باشد
  • دارای یک شغل واجد شرایط باشد (یعنی حداقل 10 درصد از سهام و حق رای کل شرکت به وی تعلق داشته باشد و با همراهی سازمان‌ پشتیبان و سرمایه گذار استارتاپی، سهم و حق رای شما از شرکت در مجموع حداقل 50 درصد باشد)
  • بتواند یک یا چند فرصت شغلی برای افراد مقیم و یا شهروندان کانادایی ایجاد کند
  • ایده تجاری وی دارای توان رقابت با سایر بیزینس‌ها بوده و دارای مقیاس و اندازه‌ای بین‌المللی باشد
  • از حداقل سطح و مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی CLB 5 برخوردار باشد
  • قادر با دریافت نامه پشتیبانی از یکی از سازمان‌های استارتاپی مورد تائید دولت کانادا باشد
  • از بودجه و تمکن مالی کافی برای اقامت و پوشش اولیه هزینه زندگی در کانادا بهره‌مند باشد

باید به این نکته توجه داشته باشید که اپلای ویزای استارتاپ کانادا نیلگام علاوه بر موارد بالا، نیاز به سوابق تجاری و مدیریتی موفق شما و همچنین یک بیزینس مدل و بیزینس پلن موجه و توسعه یافته دارد.

شما ملزم هستید تا در گام اول این پروسه، یک ایده تجاری استارتاپی را به خوبی ساخته و پرداخته کرده و به یکی از 3 گروه اصلی زیر و یا زیرمجموعه‌های آنها ارسال کنید:

  • صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر
  • گرو‌ه‌های سرمایه‌گذاری Angel
  • انکوباتورهای تجاری

در واقع اگر قصد داشته باشید تا به طور شخصی برای اپلای ویزای تخصصی استارت آپ کانادا اقدام کنید، باید به تنهایی یک ایده تجاری خاص و متمایز را پرورش و توسعه داده و همراه با مدارک پشتیبان برای یکی از سازمان‌های تعیین شده بالا و یا زیر مجموعه آنها بفرستید.

اما از آنجایی که رقابت بر سر اخذ ویزای استارتاپ و کارت اقامت دائمی کانادا بسیار بالا بوده و سخت‌گیری زیادی بر سر ارزیابی پرونده‌ها و ایده‌‌های تجاری متقاضیان می‌شود، توصیه می‌کنیم که با تجربه کم و یا بدون تجربه به این حوزه ورود نکرده و از مشاوره و خدمات تخصصی شرکت نیلگام nilgam برای تحقق اهداف خود استفاده کنید.

به بیانی دیگر، چون شما امکان لحاظ کردن حداکثر 5 شریک کاری در پروژه استارت آپی را داشته و می‌توانید از همراهی اعضای خانواده و اقامت دائم در کشور کانادا بهره‌مند شوید، حساسیت زیادی برای ارزیابی پرونده‌ها وجود دارد و به اصطلاح معروف نمی‌توان به طور شانسی و تصادفی در این پروسه مهاجرتی موفق شد!

بر همین اساس، پیشنهاد ما به شما این است که پیش از اقدام و اپلای این نوع از ویزا، از مشاوره و ارزیابی تخصصی موسسه مهاجرتی نیلگام  سفر nilgamsafar.com استفاده کرده و در صورت داشتن شرایط اولیه و مورد نیاز این طرح، انجام صفر تا صد این امور را به کارشناسان نیلگام بسپارید.

هزینه استارتاپ کانادا

در حالت کلی، با توافق هر یک از سازمان‌های استارتاپی مورد تائید دولت کانادا، از حداقل تعهد سرمایه گذاری به شرح زیر برخوردار خواهید شد:

  • نامه پشتیبانی صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر با حداقل سرمایه گذاری 200 هزار دلاری
  • نامه پشتیبانی گرو‌ه‌های سرمایه‌گذاری Angel با حداقل سرمایه 75 هزار دلاری
  • تعهد انکوباتورهای تجاری برای ارائه آموزش و تجهیزات لازم در جهت بسط و گسترش ایده استارتاپی

دریافت نامه تعهد و پشتیبانی پیش نیاز اولیه این پروسه مهاجرتی است، اما بدین معنی نیست که فرد نیازی به پرداخت هزینه ویزای استارت آپ کانادا ندارد!

در حقیقت، چنانچه مایل باشید تا با همراهی موسسه مهاجرتی نیلگام صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا و اخذ اقامت دائم این کشور را به همراه اعضای خانواده طی بکنید، نیاز به حداقل مبلغ 90 هزار دلار کانادا خواهید داشت که تمامی موارد از جمله تنظیم، نگارش، توسعه و ارسال بیزینس پلن، دریافت تائیدیه بیزینس پلن و نامه تعهد سرمایه گذار، آماده سازی و ترجمه مدارک متقاضی اصلی و اعضای خانواده، ثبت درخواست اقامت دائم، هزینه‌های انگشت نگاری و عکس بیومتریک، کارمزد خدمات و موارد این چنینی را شامل می‌شود.

باید به این موضوع توجه کنید که پروسه اخذ ویزای استارت آپ کانادا از شروع تا پایان و دریافت کارت اقامت PR این کشور چیزی در حدود 12 تا 16 ماه کاری زمان برده و از جزئیات و حساسیت بالایی برخوردار است.

در صورتی که دارای یک ایده تجاری موجه و مقیاس پذیر برای ارائه به سازمان‌های استارتاپی کانادا باشید، دیگر نیازی به ایده استارتاپ و بیزینس پلن و بیزینس مدل مطابق با آن نداشته و از مبلغ ذکر شده در بالا 10 هزار دلار آمریکا کم می‌شود.

این در حالی است که اثبات تمکن مالی و توانایی پوشش هزینه‌های خانواده به دولت کانادا نیز هزینه‌بردار بوده و به ازای اندازه خانواده، شما ملزم هستید تا در سال اول حضور، داشتن بودجه کافی زیر را به دولت این کشور اثبات کنید:

  • یک نفر: 13.213 هزار دلار کانادا
  • دو نفر: 16.449 هزار دلار
  • 3 نفر: 20.222 هزار دلار
  • 4 نفر: 24.553 هزار دلار
  • 5 نفر: 27.874 هزار دلار

در یک جمع بندی کلی، اگر مایل به اپلای شخصی ویزای استارتاپ کانادا باشید، مطمئناً هزینه‌های شما کمتر از مقدار ذکر شده در بالا خواهد بود، اما در نقطه مقابل، ریسک زیادی برای اتلاف وقت، انرژی و هزینه و رویارویی با ریجکت ارزیابی ایده استارتاپی و درخواست ویزا برای شما وجود داشته و وقوع ریجکتی ویزا، تاثیر بدی در تلاش‌ها و ارزیابی‌های مجدد شما خواهد داشت.

بر همین اساس، بهترین کار این است که با استفاده از مشاوره تخصصی موسسه مهاجرتی نیلگام  nilgamsafar.com، تمامی جوانب امر را بررسی کرده و با دید و آگاهی کامل، قدم در این مسیر جذاب مهاجرتی بگذارید.

منبع: https://nilgamsafar.com/immigration/startup-visa-canada/

ارسال نظر