تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

انواع ایمپلنت اروپایی

ایمپلنت های مختلف برای شرایط کلینیکی متفاوتی طراحی شده اند و همین باعث شده است کشور و کارخانه های سازنده آن ایمپلنت را با توجه به شرایط کلینیک خاص به صورت منحصر به فرد طراحی تولید کنند.

اقتصاد۲۴-  ایمپلنت ها درون استخوان فک کاشته می شوند و سپس تاج دندان بر روی آن ها قرار میگیرد. برخی از ایمپلنت ها بلافاصله بعد از کاشت تاج دندان را بر روی آن ها سوار می کنند اما برخی دیگر باید ابتدا ایمپلنت با استخوان فک جوش خورده سپس تاج دندان را بر روی آن نصب می کنند. ایمپلنت های تولید شده به گونه ای هستند که برخی دارای قطر بسیار کمی هستند و برای استخوان هایی که فضای بین ریشه دندان آن ها کم باشد استفاده می شود. اما برخی دیگر کوتاه بوده و پهن هستند زیرا برای کاشتن نزدیک حفرات سینوسی که موقعیت استخوان نازک است استفاده می شوند.

معمولا تمامی انواع ایمپلنت دندان هایی که تولید می شوند دارای کیفیت مناسب و خوبی هستند و برای ساخت باید استاندارد های لازم و الزامات FDA را  رعایت کنند.  الزامات FDA عبارتند از: داشتن کیفیت قابل قبول و ماندگاری و طول عمر بالا مهم ترین آن ها است.  اما برخی از ایمپلنت ها در موقعیت و کاربرد های خاص پرچم دارتر هستند. اغلب سازندگان ایمپلنت دندان در صدد آن هستند که ایمپلنتی را تولید کنند که درصد موفقیت آن، طول عمر آن و دوام ایمپلنت بعد از کاشت درون استخوان فک بالا باشد. اینکه بخواهیم بگوئیم کدام ایمپلنت از کدام کشور و سازنده ایمپلنت خوبی است کار دشواری است. اما به صورت کلی طی تحقیقاتی که انجام شده است سازندگانی که بر روی بخش تحقیق و توسعه شرکت خود سرمایه گذاری می کنند قطعا سیستم های تولید ایمپلنت را بهبود می بخشند و ایمپلنت های این دسته سازندگان ایمپلنت بهتری است و می توان در دسته بهترین ایمپلنت ها قرار داد.

در صورتی که عمل ایمپلنت دندان بیش از ده سال باشد نشان می دهد ایمپلنت مرغوب و خوبی است ، در دسترس بودن و پشتیبانی قوی خدمات پس از فروش نیز می تواند در مرغوب بودن ایمپلنت تاثیر گذار باشد زیرا ممکن است بر حسب شرایطی نیاز به تعویض قطعات ایمپلنت باشد که باید تامین شود.

هرچه تکنولوژی کاشت ایمپلنت دندان پیشرفته تر شود قطعا ایمپلنت نیز از تکنولوژی استفاده کره و پیشرفته تر می شود برای مثال در حال حاضر ایمپلنت دیجیتال با کمک کامپیوتر و دستیار راهنمای جراحی با کمترین خطای انسانی انجام میشود اگر ایمپلنت استفاده شده نیز مناسب و با کیفیت بالا باشد قطعا این کاشت با موفقیت روبرو می شود. ایمپلنت های مرغوب اغلب تولید کشورهای اروپایی، آمریکایی و در نهایت آسیایی است اما دقت داشته باشید هر چه کیفیت بالاتر باشد قطعا قیمت ایمپلنت نیز افزایش پیدا می کند. همان ایمپلنت های اروپایی نیز خود دارای انواع مختلفی هستند که در کشورهای مختلف اروپایی و در کارخانه های مختلف ساخته می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طول درمان ایمپلنت دندان می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد؟

ایمپلنت روشی است که جایگزین بریج دندان و دندان مصنوعی استفاده می شود زیرا با استفاده از این دو روش می توان از تحلیل استخوان جلوگیری نمود زیرا استخوان فک برای آن که سلامت کافی داشته باشد نیاز دارد کمی فشار به استخوان فک وارد شود البته این میزان فشار با جویدن مواد غذایی تامین میشود اما این به شرطی است که ریشه ای درون استخوان فک حکم ریشه دندان را اجرا کند و فشار فقط از روی لثه نباشد.

کشورهای اروپایی برای ساخت  ایمپلنت دندان به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول شسرکت هایی که ایمپلنت درجه یک می سازند و آن را روانه بازار می کنن  و دسته دوم افرادی که ایمپلنت و قطعات درجه دو می سازند. اما معروف ترین ایمپلنت اروپایی تولید کشور سوئیس است که نه تنها در اروپا بلکه در جهان ایمپلنت های سوئیس معروف است. ایمپلنت اروپایی اشترومن نیز از برند های تولید شده در اروپا است که کیفیت بسیار عالی دارد. به صورت کلی کشورهای مختلف اروپایی مانند آلمان، سوئیس، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا تولید کننده ایمپلنت دندان هستند. انواع ایمپلنت اروپایی عبارتند از:

ایمپلنت های ساخت سوئیس

  • ایمپلنت ا شترومن (ITI Strumann )
  • ایمپلنت اس اى سى (SIC)
  • ایمپلنت اس پى اى (SPI)
  • ایمپلنت ایده (Ihdeh)
  • ایمپلنت نئوبایوتک (neo biotech)یا SEM
  • ایمپلنت ITI

ایمپلنت های ساخت سوئد

  • ایمپلنت استرا (AStraTech ) 
  • ایمپلنت نابل بیوکر (Nobel biocare)

ایمپلنت های ساخت آلمان

  • ایمپلنت زایو (Xive)
  • ایمپلنت بگو (Bego)
  • ایمپلنت مدنتیکا (Medentica)

 ایمپلنت های ساخت کشور فرانسه 

  • ایمپلنت اى دى اى (IDI)
  • ایمپلنت یوروتکنیکا (Euroteknica)

 

ویژگی های ایمپلنت خوب چیست؟

یکی از مهم ترین ویژگی های خوبی که ایمپلنت دندان دارد شباهت آن به ریشه دندان طبیعی است. زمانی که ایمپلنت دندان با استخوان فک در کمترین زمان ممکن جوش بخورد می توان گفت یکی از فاکتور های ایمپلنت خوب را دارد. ایمپلنت دندان باید درون فک حکم ریشه دندان را اجرا کند تا بتواند از تحلیل استخوان فک جلوگیری کرده و معایب بریج دندان و دندان مصنوعی را برطرف کند. زمانی که  جراحی ایمپلنت دندان انجام می شود  پایه تیتانیومی درون استخوان فک کاشته می شود و باید با استخوان فک به خوبی جوش بخورد تا بیمار بتواند به راحتی صحبت کند و مشکلی در تکلم خود نداشته باشد، به راحتی مواد غذایی را بجود و مشکلی در گوارش خود پیدا نکند و ... پس از آن که 3 الی 6 ماه زمان برد  استخوان با ایمپلمنت جوش میخورد. برای کاشت ایمپلنت دندان باید با دقت کافی لثه برش داده شود سپی ایمپلنت درون آن کاشته شود  و هیلینگ کپ بر روی ایمپلنت بسته شود تا باقت لثه را هدایت کند به خوبی اطراف ایمپلنت رشد کند.  در مرحله بعدی باید بافت لثه ای که به یقه فلزی جوش خورده است برداشته شود و اباتمنت داخل ایمپلنت پیچ شود.

ایمپلنت خوب نه تنها باید کیفیت خوبی داشته باشد بلکه باید به دست پزشک با مهارتی انجام شود. قالب گیری درست و صحیح توسط پزشک می تواند تاثیر خوبی بر کیفیت ایمپلنت نیز داشته باشد. پس از کاشت ایمپلنت دندان پزشک باید از روکش موقتی استفاده کند  و بعد از  جوش خوردن از روکش اصلی و دائمی بر روی ایمپلنت استفاده می کنند.  در کنار مهارت پزشک و نوع ایمپلنت خوب باید روکش دندان نیز خوب  وبا کیفیت باشد تا در نهایت بتوان گفت این ایمپلنت، ایمپلنت خوبی است.

 

 

 

 

 

ارسال نظر