تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

خطرناک‌ترین ترکیبات مواد غذایی برای بدن

وقتی یک کربوهیدرات با پروتئین می‌خورید (مانند گوشت با سیب زمینی یا نان) باعث پوسیدگی پروتئین و تخمیر کربوهیدرات می‌شود. این منجر به گاز و نفخ در افراد می‌شود.

اقتصاد۲۴- مخلوط کردن چندین نوع غذا مانند گوشت با پنیر و میوه‌ها با ماست در وعده‌های غذایی یک عمل رایج است. اما آن چه چندین متخصص تغذیه و آیورودا ادعا می‌کنند این است که بعضی ترکیبات غذایی خطرناک وجود دارند که می‌توانند کانال‌های گوارشی را مسدود کنند. بدن شما را از دستیابی به مواد مغذی ضروری نیز باز دارند.

ترکیبات غذایی خطرناک

کربوهیدرات و پروتئین حیوانی

وقتی یک کربوهیدرات با پروتئین می‌خورید (مانند گوشت با سیب زمینی یا نان) باعث پوسیدگی پروتئین و تخمیر کربوهیدرات می‌شود. این منجر به گاز و نفخ در افراد می‌شود. کسانی که سال‌ها این ترکیب را در وعده‌های غذایی خود داشته اند، ممکن است مصونیت داشته باشند؛ اما بهتر است از ترکیب‌های مکمل مانند لوبیا و برنج استفاده کنید.

بیکن و تخم مرغ

همه این‌ها ترکیبات محبوبی هستند که حاوی دو منبع پروتئین بالا هستند. این ترکیب به سیستم گوارشی آسیب وارد می‌کند و هضم آن زمان زیادی می‌برد. برای جلوگیری از این امر، وعده‌های غذایی خود را اصلاح کنید. ابتدا پروتئین‌های سبک و بعد گوشت را بخورید. هرگز بین پیش غذا، غذای اصلی و دسر بیش از ۱۰ دقیقه صبر نکنید.


بیشتر بخوانید: کسانی که کبد چرب دارند لب به این خوراکی نزنند!


غذا و آب یا آبمیوه

نوشیدن آب یا آبمیوه همراه با غذا یکی از سمی‌ترین ترکیبات غذایی است. آب اسید‌های معده شما را رقیق می‌کند. اثربخشی آن‌ها را در تجزیه پروتئین ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها کاهش می‌دهد. بنابراین ۱۰ دقیقه قبل از غذا آب بنوشید؛ زیرا باعث می‌شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. این شما را از پرخوری یا رقیق کردن آنزیم‌های معده دور می‌کند.

میوه با وعده غذایی

چه کسی سالسا انبه تند با ماهی یا توت فرنگی در سالاد خود را دوست ندارد. اما این یک ترکیب بد غذا‌یی است. زیرا میوه – که در غیر این صورت به سرعت از دستگاه گوارش عبور می‌کند – در سیستم نگه داشته می‌شود. همچنین قند موجود در آن شروع به تخمیر می‌کند.

ماست با میوه

ماست حاوی مقدار زیادی باکتری است که روی قند موجود در میوه‌ها اثر می‌گذارد. این منجر به سموم، سرما خوردگی و آلرژی می‌شود. می‌توانید با استفاده از ماست بدون طعم در دمای اتاق و مخلوط کردن عسل، دارچین یا کشمش به جای میوه تازه از این مشکل جلوگیری کنید.

غلات با شیر و آب پرتقال

شیر حاوی کازئین و آب پرتقال حاوی اسید است. آن‌ها با هم لبنیات را منعقد می‌کنند و همچنین آنزیم موجود در غلات نشاسته‌ای را از بین می‌برند. برای جلوگیری از این امر، حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غلات، آب میوه بخورید.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر