تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۰۱ تير ۱۴۰۱

هشدار نسبت به کمبود شکر در این کشور

فیلیپین به دنبال رویدادهای شدید آب‌وهوایی که به محصولات زراعی آسیب رساند و پس از قیمت بالای کود باعث کاهش عملکرد شد و هدف تولید شکر خود را از دست داد. واردات نیز به تعویق افتاده و این امر بحران عرضه را تشدید کرده است.

اقتصاد۲۴- فیلیپین به دلیل تلاش برای کنترل افزایش قیمت شیرین‌کننده در کشوری که در حال حاضر با افزایش هزینه‌های موادغذایی مقابله می‌کند، نسبت به تشدید کمبود شکر هشدار داده است.

این کشور به دنبال رویدادهای شدید آب‌وهوایی که به محصولات زراعی آسیب رساند و پس از قیمت بالای کود باعث کاهش عملکرد شد و هدف تولید شکر خود را از دست داد. واردات نیز به تعویق افتاده و این امر بحران عرضه را تشدید کرده است.

هرمنگیلدو سرافیکا، مدیر نظارت بر شکر در بیانیه‌ای گفت: اکنون قیمت‌ها از کنترل خارج شده‌اند و در آستانه اتمام شکر هستیم. او گفت که دولت احتمالا مقدار بیشتری از این کالا را وارد خواهد کرد.

تورم موادغذایی در فیلیپین در ماه می افزایش یافت و ۴.۹ درصد جهش کرد زیرا قیمت‌های مصرف‌کننده، سریع‌ترین رشد را در بیش از ۳ سال گذشته داشت. هزینه‌های موادغذایی ممکن است افزایش بیشتری پیدا کند و شرکت نامورا هولدینگز، افزایش ۶.۹ درصدی را در نیمه دوم سال جاری تخمین زده است.


بیشتر بخوانید: یک بام و دو هوای سیاست‌؛ تعرفه صادرات غذا حذف شد


افزایش محصولات غذایی اصلی احتمالا یک چالش کلیدی برای رئیس جمهور منتخب فردیناند مارکوس جونیور است که در اقدامی غیرعادی خود را به عنوان وزیر کشاورزی منصوب کرد تا مسئولیت مستقیم تولید مزرعه را بر عهده بگیرد. سرافیکا گفت که دولت احتمالا شکر بیشتری وارد خواهد کرد تا کسری پیش‌بینی شده ۴۳ هزار تنی را تا پایان ماه اگوست برطرف کند.

به گفته وزارت کشاورزی ایالات‌متحده، قیمت خرده‌فروشی شکر در آوریل امسال به ۱.۶۰ دلار سنگاپور در هر کیلوگرم افزایش یافته که در مقایسه با همان زمان در سال گذشته افزایش یافته است.

اداره تنظیم قند فیلیپین هفته گذشته اعلام کرد که این کشور آسیای جنوب شرقی احتمالا هدف تولید خود را برای سال زراعی منتهی به اگوست به دلیل طوفان فوق العاده و الگوی آب‌وهوایی از دست خواهد داد.

به نقل ازبلومبرگ، تولید تا اواسط ژوئن به ۱.۸ میلیون تن رسید که کمتر از برآورد ۲.۰۷ میلیون تنی در فوریه بود. تقاضا برای ۳ سال زراعی گذشته حدود ۲.۰۳ میلیون تن بوده است.

به گزارش بیزینس ورلد، در ماه فوریه، گروهی از تولیدکنندگان شکر گفتند که زمان‌بندی مناسبی برای واردات انجام نشده است زیرا قیمت‌هایی را که کشاورزان می‌توانند برای محصولات خود دریافت کنند، کاهش می‌دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر