تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۶ نظر

جزییات تازه درباره میزان و زمان افزایش حقوق بازنشستگان

اعمال افزایش و صدور احکام جدید سایر سطوح بازنشستگان تامین اجتماعی در شهریور ماه انجام می‌شود

اقتصاد۲۴- میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در رابطه با زمان اعمال افزایش و صدور احکام جدید سایر سطوح بازنشستگان اظهار کرد: پیرو اعلام سرپرست وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مبنی بر موافقت با اصلاح و افزایش مستمری سایر سطوح مستمری‌بگیران سازمان بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین‌اجتماعی، با عنایت به اینکه فرایند پرداخت حقوق از بیستم هر ماه طبق محاسبات و در قالب سامانه متمرکز برای بازنشستگان عزیز انجام می‌گیرد؛ لذا برای اعمال افزایش جدید و نحوه پرداخت و تأمین مالی مربوطه با هماهنگی با کانون‌ها؛ نیازمند زمان هستیم و امیدواریم صدور احکام جدید در شهریورماه انجام می‌پذیرد.

وی افزود: از دستور اکید و ویژه رئیس‌جمهور محترم برای اصلاح مصوبه هیئت دولت محترم و پیگیری‌های معاون اول محترم دولت و همچنین سرپرست محترم تعاون کار و رفاه اجتماعی که با رویکرد خدمت‌رسانی بهتر و رفع دغدغه بازنشستگان محترم بر اساس ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی و مصوبه مربوطه انجام پذیرفت؛ تشکر و قدردانی می‌کنم.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
نادر
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
فقط مصوبه شورای عالی کار باید اجرا شود کلاه برداری و دزدی از جیب بازنشستگان ممنوع فقط قانون کار باید اجرا شود
بازنشسته
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
هنوزمیگه امیواریم احکام درشهریور زده بشه ماهامردیم له شدیم زندگی انقدرسخت شده بااین تورم گرانی به مرگ راحت راضی شدیم بترسیدازخدا
پناه علی
۰۲:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۶
بعد ۵ماه حق مردم هنوز ندادن بیمه ماشین ۲۵ درصد گران شد وووو
ناشناس
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۸
تشکر از مسئولین محترم بجهت رسیدگی به حقوق بازنشستگان و رعایت قانون .سپاس
حسین دوستدار مهدی
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۸
ازطلا بودن پشیمان گشته ایم
مرحمت فرموده مارا مس کنید.
همه عالم فهمیدند که بازنشستگان ایران چه زجری را تحمل می کنند. بزرگواران یا افزایش مستمری مارا اجرا کنید یابلکل رهایمان کنید.
ناشناس
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۹
ببخشید این سایر سطوح یعنی چی من معنیش نمیدونم
ارسال نظر