تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱

همه ادعاها درباره مرگ مهرشاد شهیدی نژاد و سارینا ساعدی

در روزهای گذشته ادعاهایی مبنی بر مرگ دو جوان دیگر، مهرشاد شهیدی نژاد و سارینا ساعدی در اعتراضات مطرح شد که از سوی مقامات تکذیب شده است.

اقتصاد۲۴- مهرشاد شهیدی نژاد، جوان ۱۹ ساله ی اراکی، دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی اراک و آشپز رستورانی در این شهر بود که برخی مدعی شدند در اعتراضات و بر اثر ضربات باتوم جان خود را از دست داده است.

سارینا ساعدی نیز دختر ۱۶ ساله ی سنندجی بود که ادعا شد در اعتراضات و بر اثر اصابت باتوم درگذشته است.

خبرگزاری فارس درباره‌ی ماجرای مرگ مهرشاد شهیدی نژاد نوشت:

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی جزئیات مرگ «مهرشاد شهیدی‌نژاد» جوان ۲۰ ساله اراکی را اعلام کرد.

بهنام نظری با اشاره به فوت یک جوان اراکی در جریان ناآرامی‌های چهارشنبه شب در اراک اظهار کرد: چهارشنبه گذشته و به دنبال ناآرامی‌ها و اغتشاشاتی که در اراک وجود داشت، پیکر بی‌جان یک جوان ۲۰ ساله در یکی از خیابان‌های اراک کشف شد.


بیشتر بخوانید: انتخاب کنید؛ شنیدن صدای مردم یا نگرانی از کهیر زدن افراطیون!


وی تصریح کرد: متوفی هیچگونه مدارک هویتی و حتی گوشی موبایل به همراه نداشت و هویتش نیز مشخص نبود، روز پنج شنبه به دنبال مراجعه خانواده‌اش به مراجع قانونی و شناسایی وی از سوی خانواده هویتش مشخص شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: بر خلاف شایعه‌سازی‌های شبکه‌های معاند هیچ گونه گلوله‌ای به وی شلیک نشده و جان باختن وی بر اثر اصابت جسم سخت به سر تکذیب می‌شود، ضمن اینکه پزشکی قانونی شکستگی در دست و پا، جمجمه و خونریزی مغزی را نیز رد کرده است.

خبرگزاری میزان، رسانه قوه قضاییه نیز درباره‌ی مرگ این جوان اراکی نوشت:

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: طبق بررسی‌های پزشکی قانونی شایعات منتشر شده مبنی بر اصابت گلوله یا ضربه سخت به سر نامبرده، کاملا مردود است و علت تامه فوت از نظر پزشکی قانونی متعاقبا اعلام خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی درباره جزئیات علت فوت مهرشاد شهیدی نژاد در شهر اراک اظهار کرد: طبق بررسی‌های پزشکی قانونی شایعات منتشر شده مبنی بر اصابت گلوله یا برخورد شئ سخت به سر نامبرده، کاملا مردود است و هیچ گونه آثار شکستگی در دست و پا، جمجمه و خونریزی مغزی نیز در جسد وجود ندارد و علت تامه فوت از نظر پزشکی قانونی متعاقبا اعلام خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: جسد این شخص با حضور خانواده وی بررسی و مستندسازی شده است.

خبرگزاری فارس درباره‌ی علت مرگ سارینا ساعدی نوشت:
سارینا ساعدی دختر ۱۶ ساله سنندجی دیروز در منزل فوت کرده بود که خانواده‌اش او را به امید احیا به بیمارستان برده بودند.
حسن عسکری فرماندار سنندج اظهار کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد علت فوت مصرف مواد مخدر و یا روانگردان‌ها بصورت اتفاقی و یا خودکشی بوده، اما دلیل قطعی مرگ این دختر بعد از اعلام نتایج پزشکی اطلاع‌رسانی می‌شود.
ضدانقلاب که به دنبال کشته‌سازی است در رسانه‌ها و کانال‌های وابسته، به دروغ مرگ این دختر را به اغتشاشات ربط داده بودند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفته بود، یک دختر جوان سنندجی روز گذشته خودکشی کرده بود، اما ضد انقلاب با دروغ اعلام کرده است که این دختر در جریان اغتشاشات کشته شده است.

خبرگزاری تسنیم نیز درباره‌ی ماجرای مرگ این دختر نوجوان سنندجی نوشت:
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: فوت سارینا ساعدی ارتباطی با اغتشاشات ندارد.
مهدی رمضانی ادعای رسانه‌های معاند مبنی بر کشتن یک دختر سنندجی توسط پلیس را تکذیب کرد و اظهار داشت: فوت “سارینا ساعدی” دختر جوان سنندجی هیچ ارتباطی با تجمعات و اغتشاشات اخیر ندارد، ولی عناصر ضدانقلاب با دروغ اعلام کرده‌اند این دختر در جریان اغتشاشات کشته شده است.

وی افزود: هیچ دختری در اغتشاشات اخیر استان کردستان-سنندج کشته نشده و این خبر کاملا کذب است.
معاون امنیتی استاندار کردستان با اشاره به برنامه دشمن برای ایجاد ناامنی و ناامن جلوه‌دادن این استان گفت: تمام تلاش و هم و غم ضدانقلاب ایجاد ناامنی در سطح استان بوده، اما به کوری چشم آنان، امنیت در نقطه به نقطه کردستان حاکم است.

سردار علی آزادی، فرمانده انتظامی استان کردستان نیز ضمن رد شایعات رسانه‌های معاند اظهار کرد: کشتن دختر سنندجی توسط پلیس با ضربات باتوم کاملا کذب بوده و اصلا صحت ندارد.
همچنین خبرگزاری مهر ویدئویی از صحبت‌های پدر و اطرافیان سارینا ساعدی درباره‌ی مرگ وی منتشر کرده است.

خبرگزاری مهر در توضیح این ویدئو نوشته است:
سارینا ساعدی دختر ۱۶ ساله سنندجی دیروز در منزل فوت کرده بود که خانواده‌اش او را به امید احیا به بیمارستان برده بودند، اما ضدانقلاب که به دنبال کشته‌سازی است در رسانه‌ها و کانال‌های وابسته، به دروغ مرگ این دختر را به اغتشاشات ربط داده بودند.

منبع: رزیاتو

ارسال نظر