تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۱

قیمت خودرو فیدلیتی در بورس کالا + جزئیات

امروز ۷۵۰ دستگاه فیدلیتی در بورس کالا معامله شد و حدود ۲۷۰ میلیون تومان سود برای خریداران به همراه داشت.

اقتصاد۲۴ جزئیات عرضه خودرو فیدلیتی در بورس کالا اعلام شد. امروز ۷۵۰ دستگاه فیدلیتی در بورس کالا معامله شد و حدود ۲۷۰ میلیون تومان سود برای خریداران به همراه داشت.

سود ۲۷۰ میلیون تومانی خرید این خودرو جذاب از بورس  

امروز ۷۵۰ دستگاه فیدلیتی ۷ نفره مشکی رنگ در بورس کالا معامله شد، قیمت پایه ۷۷۲ میلیون تومان بوده و قیمت معامله شده یک میلیارد و ۲۶۴ میلیون تومان بود.

عرضه این خودرو ۷۵۰ دستگاه و تقاضا ۳۹۱۹ بود تاریخ تحویل این خودرو ۱۴ اسفند سال جاری است. قیمت بازار آزاد این خودرو در معاملات روز ۲۰ دی، یک میلیارد و ۵۳۵ میلیون تومان است و این خودرو در بورس ۲۷۱ میلیون تومان ارزان‌تر از بازار آزاد معامله شد.

هزینه‌های جانبی برابر است با: هزینه ۹ درصد مالیات ارزش افزوده برمبنای قیمت نهایی فروش، سایر هزینه‌ها جمعاً به مبلغ ۱۷۳.۹۱۹.۰۲۷ ریال، شامل: (مالیات و عوارض شماره گذاری ۱۳۳.۰۰۰.۰۰۰ ریال، هوشمندسازی کارت خودر و۴۳۵.۰۰۰ ریال، هزینه خدمات پست ۵۰۰.۰۰۰ ریال، تولید پلاک وشماره گذاری ۲.۸۰۰.۰۰۰ ریال، بیمه شخص ثالث ۳۷.۱۸۴.۰۲۷ ریال).

مشخصات فنی فیدلیتی

کیفیت قطعات این خودرو در سطح قابل قبولی قرار دارد و می‌توان گفت نسبت به رقبا از نظر کیفی نقطه ضعف خاصی ندارد. تلفیق تمامی موارد فوق با آپشن‌های پرشمار ماشین باعث شده که داخل اتاق فیدلیتی فضایی مدرن و شیک داشته باشد. همچنین نسخه ۷ نفره فیدلیتی قابل سفارش است که می‌تواند برای خودرو‌های خانواده‌های پرجمعیت و سفر‌های دسته جمعی بسیار کارآمد باشد.


بیشتر بخوانید: اختلاف قیمت خودرو در بازار و بورس


فیدلیتی ۷ نفره

در عرضه فیدلیتی، همچنین ۱۹۶ دستگاه فیدلیتی ۷ نفره شامل ۹۸ دستگاه سفید و ۹۸ دستگاه مشکی به قیمت پایه ۷۷۲ میلیون تومان روی تابلو عرضه می‌شود و به قیمت پایه، ۹ درصد مالیات و ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان هزینه‌های جانبی اضافه خواهد شد. در خصوص فیدلیتی ۷ نفره نیز شرایط مثل فیدلیتی ۵ نفره است.

قیمت این خودرو در بازار یک میلیارد و ۳۲۵ میلیون تومان است. قیمت سر به سر این خودرو در بورس کالا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است، چرا که به مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، ۱۰۸ میلیون تومان مالیات و ۱۷.۵ میلیون تومان هزینه‌های جانبی اضافه می‌شود.

اما دو دلیل وجود دارد که خریداران باید قیمت نهایی را کمتر از یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان ثبت کنند. اول اینکه ۲ ماه پول خریدار نزد خودروسازی می‌ماند، که خریدار می‌تواند در بدترین حالت سود بانکی برای آن بگیرد. دوم اینکه بازار خودرو ریسکی است. اگر خریدار درخواست خود را با قیمت سر به سر ثبت کند و بازار خودرو نزولی شود، این خودرو گران‌تر از بازار برای او تمام می‌شود.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر