تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

جشن ختنه در صفحه اول یک نشریه حاشیه‌ساز شد+عکس

انتشار خبر جشن ختنه سوران پسر مدیرمسئول در صفحه اول یک نشریه واکنش‌های متعددی را به همراه داشته که از جمله آنها، اظهارات مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی است.

اقتصاد۲۴دو هفته‌نامه «خرما» که در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، یزد و چهارمحال و بختیاری منتشر می‌شود، در اقدامی عجیب، در صفحه اول خود، اعلامیه جشن ختنه سوران پسر مدیر مسئول این نشریه را منتشر کرد.

در این اعلامیه که در صفحه اول و در ابعادی نسبتا بزرگ به چاپ رسیده، حجت الاسلام شیخ محمد احمد یوسفی که مدیر مسئول دو هفته نامه خرما است، با انتشار مطلبی درباره جشن ختنه سرور فرزندش، از آشنایان و دوستان خود برای حضور در این مراسم دعوت کرده است.

چنین اقدامی از سوی مدیرمسوول یک نشریه، واکنش برخی اهالی رسانه از جمله ایمان شمسایی ـ مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های های داخلی ـ را به همراه داشته که در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:


بیشتر بخوانید:  مدیر رصدخانه مهاجرت ایران ممنوع‌المصاحبه شد


بخشی از صفحه اول نشریه که در فضای مجازی منتشر و به دوهفته نامه خرما نسبت داده شده است

«برای برپایی نمایشگاه مطبوعات برنامه ریزی می‌کنیم و به آمار جالبی برخوردیم. آخرین دوره نمایشگاه سال ۹۶ بوده که ۷ هزار رسانه دارای مجوز داشتیم و اکنون حدود ۱۴ هزار. یعنی صد درصد رشد.

اخذ مجوز هم راحت‌ترین شکل ممکن در قوانین موجود است. ۲۵ سال سن، مدرک کارشناسی و استعلام‌های سوء پیشینه. نه آزمونی نه تایید صلاحیت حرفه ای، پس تعجب ندارد اگر مدیر مسئولی اطلاعیه مجلس سور و سات فرزند دلبندش را در صفحه اول چاپ کند!

به نظر وقت اصلاح قوانین و سازوکار صدور مجوز رسیده ...»

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
علی اصغر از تهران
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۸
زمان قدیم این جشن را میگرفتند ولی توی بوق و کرنا نمی گذاشتند من یادم است هر پسری ختنه می شد میگفتند مسلمان شده حتی در این جشن سازو کرنا هم میزدند
ج
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۹
یادم هست روحانیون در قبل از انقلاب در بیانیه یا آگهی قبال از بردن اسم خود از کلمه الاحقر استفاده می‌کردند که بقول خودشان تواضع یا خفص جناح بود وحال شیخ خود را حجت اسلام قلمداد کرده ببینید تفاوت شخصیت‌ها و تفاوت دیدگاه غرور وتواضع
ارسال نظر