تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۲۹ تير ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

گرفتاری ۳۰ درصد جامعه در تله فقر

علی ربیعی در این نشست با تأکید بر اینکه جامعه ایران دچار تغییرات ارزشی گسترده‌ای شده است، گفت: یک وقت فقر استثناء بود و برای آن برنامه ریزی می‌کردیم. اما وقتی ۳۰ درصد از جامعه بر اساس آمار رسمی در تله فقر گرفتار شده اند مسأله خیلی بنیادی‌تر می‌شود و به نظر می‌رسد بیش از هر دوره دیگری نیاز به مسئولیت اجتماعی داریم.

اقتصاد۲۴-علی ربیعی در این نشست با تأکید بر اینکه جامعه ایران دچار تغییرات ارزشی گسترده‌ای شده است، گفت: یک وقت فقر استثناء بود و برای آن برنامه ریزی می‌کردیم. اما وقتی ۳۰ درصد از جامعه بر اساس آمار رسمی در تله فقر گرفتار شده اند مسأله خیلی بنیادی‌تر می‌شود و به نظر می‌رسد بیش از هر دوره دیگری نیاز به مسئولیت اجتماعی داریم.

وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه جامعه نیازمند مسئولیت پذیری است، افزود: برداشت من از مسئولیت اجتماعی این است که هر کسی در هر جایی هست به آثار فعالیت یا عدم کنش خودش توجه کند. این را می‌شود در هر جایی بسط داد و متأسفانه شاهدیم افرادی غیر مسئولانه در مسئولیت‌هایی قرار می‌گیرند. به عنوان مثال ۱۷ تصمیم غیر کارشناسی آنچنان بلایی بر سر صندوق‌های بازنشستگی آورده که تا نسل‌ها درگیر آن هستند.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۰
این نرخ واقعی نیست خودمان گول میزنیم با این تورم ۸۵ درصد مردم بخصوص کارمندان فقیر وزیر خط فقر زندگی میکنند اینو همه میدانند البته فقیران
ارسال نظر