تاریخ انتشار: ۰۳:۴۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲

پیاز زرد بخریم یا سفید؟

پیاز سفید نسبت به پیاز زرد ملایم ‌تر و شیرین ‌تر است.

اقتصاد۲۴- یک سرآشپز و مربی هنر‌های آشپزی گیاهی درباره تفاوت‌های میان پیاز زرد و سفید می‌گوید: پیاز سفید نسبت به پیاز زرد ملایم‌تر و شیرین‌تر است. هم چنین، پیاز سفید لطیف‌تر است.

“جی وین اشتاین”سرآشپز و مربی هنر‌های آشپزی گیاهی درباره تفاوت‌های میان پیاز زرد و سفید می‌گوید: پیاز سفید نسبت به پیاز زرد ملایم‌تر و شیرین‌تر است. هم چنین، پیاز سفید لطیف‌تر است. پیاز سفید وقتی پخته می‌شود راحت‌تر نرم می‌شود در حالی که پیاز زرد پس از پخته شدن یکپارچگی ساختاری خود را بهتر حفظ می‌کند. پیاز سفید هم به دلیل رنگ و هم به دلیل تمایل به متلاشی شدن بیش‌تر در غذا‌هایی که مدت طولانی پخته می‌شوند ناپدید می‌شوند”.

وین اشتاین می‌افزاید: “از پیاز زرد می‌توانید برای درست کردن هر غذایی که در آن پیاز از جمله پیاز سرخ شده برجسته و نمایان است استفاده کنید برای مثال بر روی پیتزا، برگر و ساندویج. در مقابل پیاز سفید را می‌توانید در غذا‌هایی که می‌خواهید پیاز پس از پخت ناپدید شده و آشکار نباشد استفاده کنید برای مثال در تهیه انواع خورش‌ها و خوراک‌ها مانند خوراک گولاش”.


بیشتر بخوانید: خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از بیماری‌ کلیوی


پیاز سفید به دلیل طعم ملایم تری که دارد برای استفاده به صورت خام برای مثال در سالاد، سس سالسا، ساندویچ و برگر نیز مفید است.

آیا واقعا مهم است که از کدام پیاز استفاده می‌کنید؟

وین اشتاین می‌گوید: “پیاز‌های سفید و زرد عمدتا قابل تعویض هستند. تردید دارم که با چشمان بسته بتوان تفاوت مزه این دو پیاز را در یک غذای پخته تشخیص داد. اگر به دنبال پیاز برای تهیه سالاد یا سس سالسا هستید پیاز سفید گزینه ارجح است. پیاز سفید ظرافتی برف مانند را به بشقاب خام می‌بخشد. پیاز سفید برش داده شده به صورت نازک به خوبی بر روی مواد تیره‌تر مانند سبزیجات برگدار نمایان می‌شوند”.

او می‌افزاید: “در حالی که پیاز زرد رنگ طبیعی تری نسبت به پیاز سفید دارد هر یک از آن دو را می‌توان کاراملی کرد تا طعم و مزه ایجاد شود. پیاز زرد عطر و طعم قوی تری دارد و هنگام پخته شدن بهتر از پیاز سفید شکل خود را حفظ می‌کند و زمانی که می‌خواهید طعم و بافت پیاز واضح تری داشته باشید گزینه‌ای عالی محسوب می‌شود”.

منبع: فرارو
ارسال نظر