تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

اعلام رنگ تاکسی‌های برقی در کشور

دبیر شورای عالی ترافیک از انتخاب رنگی تاکسی‌های برقی در جلسه اخیر این شورا خبر داد.

اقتصاد۲۴- سید مجتبی شفیعی دبیر شورای عالی ترافیک گفت: رنگ ناوگان تاکسی برقی کشور در جلسه ۱۹۱شورای عالی ترافیک «آبی فیروزه‌ای» تعیین شده است
وی درباره علت انتخاب این رنگ افزود: این رنگ به معنای سازگاری این خودرو با محیط زیست است و مسافران هم به راحتی می‌توانند این نوع از تاکسی را تشخیص دهند.
شفیعی ادامه داد: یکی دیگر از دلایل انتخاب این رنگ استفاده از آن در معماری «اسلامی و ایرانی» است، متمایز بودن این نوع تاکسی در ترافیک از نظر اینکه ایمن است و آلودگی ندارد و انتخاب این رنگ در دنیا متداول است

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
مجید
۰۱:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۸
در زمینه کشاورزی چرا ما باید رتبه دوم خیار و سوم هندونه باشیم؟ این چه افتخاری داره؟ با این شرایط سرزمینی که داریم نهایتاً چند محصول استراتژیک کشاورزی باید انتخاب بشه و صرفا در مناطق مستعد کشت بشه به جز این باید بپردازیم به چیزهایی که مزیت نسبی داریم مثل انرژی خورشیدی و محصولات پتروشیمی بقیه صنایع و تکنولوژی ها هم حول همین می‌تونه شکل بگیره و پیشرفت کنه.
ارسال نظر