تاریخ انتشار: ۰۷:۱۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
اقتصاد ۲۴ گزارش می‌دهد؛

بهترین شغل‌ ها در ایران کدامند؟

برای داشتن یک کار مفید و پرسود ابتدا باید ببینید سطح علاقه شما نسبت به آن کار چگونه است، چراکه اگه علاقه‌ای به آن نداشته باشید خیلی زود از آن دلسرد و خسته می‌شوید.

اقتصاد۲۴- هدی کاشانیان: در کشور ما ایران، جوانان زیادی به دنبال پیدا کردن یک شغل پرسود و پردرآمد برای خود هستند. اگر شما هم به دنبال یک شغل جدید و پر سود هستید، باید ابتدا عوامل موثر برای این کار را بررسی کنید و علم به آن کار را به دست آورید.

برای داشتن یک کار مفید و پرسود ابتدا باید ببینید سطح علاقه شما نسبت به آن کار چگونه است، چراکه اگه علاقه‌ای به آن نداشته باشید خیلی زود از آن دلسرد و خسته می‌شوید. نکته مهم دیگر داشتن اطلاعات جامع و کامل درباره آن شغل و حتی دیدن آموزش‌های لازم در مورد حرفه مذکور است و سنجیدن توانایی شما در انجام کار مورد علاقه شماست، چرا که شاید شما کاری را دوست داشته باشید، اما توانایی شما در انجام آن بسیار کم و محدود باشد. به هر حال در ادامه بعضی مشاغلی که در ایران پرسود و درآمد هستند را به شما معرفی می‌کنیم تا راهنمایی برای شما باشند.

مشاغل یدی یا مجازی؟

شاید تا چند سال پیش که بازار اینترنت و پلتفرم‌ها داغ نبود یکسری کار‌های محدود اداری و پزشکی و بازاری خیلی برند بودند و جوانان به دنبال رسیدن به آن‌ها بودند، اما امروزه شرایط متفاوت شده است. ممکن است شما در خانه خود نشسته باشید و با زدن چند کلید به درآمد بالایی برسید که البته آن نباید فراموش کرد که این مشاغل هم مشکلات خود را دارند. پس در مرحله اول ببینید دوست دارید شغل یدی داشته باشید یا در فضای مجازی کار کنید.

ایده‌های پولساز

خصلت درونی همه انسان‌ها به این صورت است که کسب و کار خود را داشته باشند و برای سازمان یا فردی کار نکنند. شاید در وهله اول این کار بسیار جذاب باشد، اما نکته مهم این است که آیا شما توانایی لازم برای خلق ایده‌های سازنده و پولساز را دارید؟ اگر شما توانایی مکفی برای این فعالیت را نداشته باشید تمام سرمایه و وقت و زحمت خود را به راحتی ازدست می‌دهید. با این حال باید گفت ایده‌های کسب و کار محدود نیستند و شما می‌توانید از صد‌ها و شاید هزاران ایده برای کسب و کار خود استفاده کنید فقط باز هم یادآوری می‌کنم باید بین همه آن‌ها ایده مورد علاقه و مکمل توانایی‌های خود را پیدا کنید.

معرفی مشاغل پردرآمد در ایران

۱- پزشکی: رشته‌های پزشکی بخصوص حوزه جراحی و روانشناسی می‌توانند از پردرآمدترین مشاغل باشند بخصوص اینکه با وجود پلتفرم‌های مخصوص پزشکی شما هم می‌توانید در مطب بیماران خود را ویزیت کنید و هم در فضای مجازی.

۲- طراح دکوراسیون: امروزه همه ما با هر موقعیت و پرستیژ اجتماعی دوست داریم محل کار یا منزل‌مان بسیار زیبا دکوربندی شود. در اینجا مهندسین و فعالین این حوزه می‌توانند به ما کمک کنند و این خود دلیلی بر تبدیل شدن این شغل به یکی از پردرآمدترین شغل‌ها شده است.

۳- تعمیرکار خودرو: در نگاه اول این کار بسیار سخت، طاقت فرسا، کثیف و پرزحمت است، اما یکی از پردرآمدترین مشاغل است. این متخصصین خودرو باید اعصاب و عضلاتی پرقدرت داشته باشند؛ ولی با وجود همه این سختی‌ها، درآمدش قابل قبول است.

۴- کشاورزی مکانیزه: با افزایش جمعیت و روی کار آمدن روش‌های مکانیزه در این صنعت، کشاورزی نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا به یک شغل مهم تبدیل شد و کشور ما به دلیل داشتن زمین‌های حاصلخیز می‌تواند مکان مناسبی برای پیشرفت کشاورزی باشد.

۵- آرایشگری: یکی از مشاغلی که هرچه از پولساز‌ی آن بگوییم کم است حرفه آرایشگری است. شاید این حرفه در قدیم فقط برای خانم‌ها پولساز بوده، اما امروزه با پیشرفت صنعت مد آقایان هم بی‌نصیب نمانده و خدمات فراوانی را ارائه و کسب درآمد می‌کنند. در کشورمان طرفداران آرایش و گریم عروس و داماد، کاشت ناخن، پاکسازی پوست، اکستنشن و… بسیار زیاد هستند و آرایشگرانی که بتوانند مشتری ثابت و روزانه خود را نگه دارند می‌توانند به راحتی یک کسب و کار پرسود و درآمد برای خود داشته باشند. 

۶- طراح مد و لباس: کشیدن طرح‌های جدید و متنوع در صنعت زیبایی لباس و مد، کاری است که طراحان لباس انجام می‌دهند. تمام شرکت‌های برند در زمینه مد نیازمند یک طراح عالی هستند و اگر یک طراح خودش را ثابت کند و شانس همکاری با آن‌ها را پیدا کند، می‌تواند نسبت به آینده شغلی و درآمد بالای خود مطمئن باشد.

۷- بازاریابی تلفنی: اگر شما توانایی لازم در این زمینه را داشته باشید و بتوانید با استفاده از قوانین فروشندگی مشتری‌ها را جذب و فروش محصول را بالا ببرید، در نهایت پورسانت کار خود را دریافت می‌کنید. یک بازاریاب موفق بالای ماهی ۱۰ میلیون هم درآمد دارد. با رشد کسب و کار‌های آنلاین، بازاریابی تلفنی جایگزین بازاریابی فیزیکی شده است.

۸- تور لیدر: صنعت گردشگری در تمام دنیا بسیار داغ است بخصوص سرزمین ما که به جرأت می‌توان گفت در همه استان‌های آن یک جاذبه گردشگری وجود دارد. تورلیدر فردی است که با آشنایی و تسلط کامل بر نقاط گردشگری یک شهر از جمله اماکن تاریخی، بازار‌های تجاری، جاذبه‌های طبیعت و... خصوصیات و تاریخچه مربوط به این اماکن را برای گردشگرانی که به آن محل سفر می‌کنند، توضیح داده و معرفی کند. بهتر است یک تولیدر به یک یا چند زبان خارجی هم تسلط داشته باشد. این کار علاوه بر جاذبه گردشی پول خوبی هم دارد.

۹- دیجیتال مارکتینگ: همان طور که گفته شد امروزه کسب و کار‌های اینترنتی، تبلیغات و معرفی محصولات و سایرخدمات در فضای مجازی بسیار برند شده است. متخصصان بازاریابی دیجیتال باید در تحلیل داده‌ها، ارتباطات آنلاین و استراتژی‌های تبلیغاتی ماهر باشند چرا که در این حرفه تجربه حرف اول و آخر را می‌زند. موفقیت در این زمینه به دانش به‌روز و توانایی تفکر استراتژیک نیاز دارد.

۱۰- بلاگری و تولید محتوا: امروزه یکی از پردرآمدترین مشاغل آنلاین بخصوص در کشور ما، بلاگری است. اما برای این کار شما نیاز به خلاقیت و توانایی تولید محتوا‌های جذاب برای مخاطبان و بالا بردن تعامل با آن‌ها را دارید که شما باید برای اینکار را در حوزه‌های بسیار زیاد و متفاوتی اطلاعات داشته بشد و در آن حوزه فعالیت کنید.


بیشتر بخوانید: بهترین شغل‌ های ۱۰ سال آینده ایران


۱۱- خرید و فروش پیج اینستاگرام و کانال پربازدید تلگرام: در این شغل خرید و فروش پیج‌های اینستاگرام و کانال‌های تلگرام با تعداد دنبال‌کنندگان فراوان و اعضای مخاطب بالا است. این حرفه می‌تواند به‌عنوان یک کسب و کار آنلاین موفق باشد. این شغل برای افرادی که در زمینه بازاریابی و تبلیغات دیجیتال تجربه دارند و به دنبال کسب درآمد از اینترنت هستند، مناسب است.

۱۲- فروشنگی آنلاین: این شغل حوزه‌های مختلفی دارد و مثل بازار عناوین و مشاغل فراوانی دارد. مانند:

•    نمایش محصولات
•    مشاوره و پاسخگویی به سوالات
•    پشتیبانی مشتری
•    پذیرش سفارشات
•    مدیریت موجودی
•    تبلیغات و بازاریابی
•    پیگیری و بروزرسانی

۱۳- تدریس آنلاین: تدریس آنلاین شامل تدریس دروس مختلف از پایه تا مقطع دانشگاه است که با استفاده از پلتفرم‌های آموزشی آنلاین انجام می‌پذیرد. تدریس آنلاین می‌تواند در بخش‌های متفاوت مثل زبان‌های خارجی، ریاضیات، علوم، تاریخ، هنر و موسیقی و... باشد.

۱۴- مدیریت شبکه‌های مجازی: مدیر شبکه‌های اجتماعی فردی است که مسئول مدیریت، نظارت و ارزیابی حساب‌های شبکه‌های اجتماعی یک سازمان یا یک برند است. این شخص با استفاده از اطلاعات و تجربه فردی، تلاش می‌کند تا برند را در فضای مجازی تبلیغ کند و با مخاطبان خود ارتباط برقرار کند.

۱۵- مدیر سئو: این فرد مسئولیت اجرا و نظارت بر فعالیت‌های سئوی یک سایت یا چندین سایت را برعهده دارد. سئو یعنی بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتور‌های جستجو، به خصوص گوگل، که بزرگترین و پربازدیدترین موتور جستجو در دنیا است. هدف از این فعالیت این است که سایت در نتایج جستجو برای کلمات کلیدی مرتبط با محصول یا خدمات آن، رتبه بالایی داشته باشد و به این ترتیب ترافیک و بازدیدکننده بیشتری جذب کند.

۱۶- تریدر یا معامله گر: این فرد کسی است که در بازار‌های مالی مثل سهام، اوراق قرضه، رمز ارز و... را خرید و فروش می‌کند. ترید کردن جزو پردرآمدترین شغل‌های اینترنتی است؛ البته اگر دانش و اطلاعات کافی در این زمینه را داشته باشید.

ارسال نظر