تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳

پدیده انتخابات هیئت رئیسه مجلس که بود؟

حمید رسائی نماینده پیشین مجلس که در دور دوازدهم نیز به ساختمان بهارستان راه پیدا کرد، یکی از پدیده‌های انتخابات هیئت‌رئیسه بود.

اقتصاد۲۴-رسائی پیش از انتخابات و در حد فاصل برگزاری دور اول تا همین چند روز قبل، یکی از میدان‌داران تغییر هیئت رئیسه مجلس بود. هفته‌نامه ۹ دی که به این فعال سیاسی اصولگرا متعلق است، در شماره ۲۴ اردیبهشت‌ماه خود این تیتر را روی جلد برد: «با اعلام نتایج دور دوم انتخابات و اکثریت یافتن جریان تحول‌خواه ضدفساد؛ تغییر قالیباف قطعی شد».

بسیاری دیگر مثل رئیس مؤسسه مصاف و برخی عناصر دیگر نیز با اطمینان فراوانی از این تغییر صحبت می‌کردند. اما نه‌تن‌ها قالیباف از ریاست خلع نشد، بلکه رسائی نماینده سوم تهران با ۴۸۵۷۱۱ رای از راهیابی به هیئت رئیسه باز ماند.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، عبدالرضا مصری، علی نیکزاد، حمید رسائی، موسی غضنفرآبادی، حمیدرضا حاجی‌بابایی به‌عنوان کاندیدا‌های نواب رئیسی مجلس شورای اسلامی در انتخابات هیئت‌رئیسه اعلام شدند و رای‌گیری میان آنان انجام شد. علی نیکزاد وزیر مسکن و شهرسازی دولت احمدی‌نژاد و نایب‌رئیس پیشین مجلس بار دیگر به هیئت رئیسه بازگشت و با کسب ۱۶۹ رای نایب‌رئیس دوم شد.

حمیدرضا حاجی‌بابایی نماینده ادوار مجلس و وزیر آموزش و پرورش محمود احمدی‌نژاد نیز با ۱۷۵ رای بر کرسی نایب‌رئیس اول نشست. در این رأی‌گیری حمید رسائی ۳۵ رأی و موسی غضنفرآبادی تنها ۱۶ رأی کسب کردند. شاید بتوان گفت که تندروترین نمایندگان مجلس شاید همین کم‌تر از ۴۰ نفر باشند که در اقلیت محض هستند، اما تجربه سال‌های پیش نشان داده است که صدای بلندی دارند.

منبع: هم میهن
ارسال نظر