تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳
اقتصاد۲۴ گزارش می‌دهد:

مشخصات میگ ۳۵؛ جنگنده تاکتیکی روسیه

جنگنده میگ ۳۵ یک نسخه بهبود یافته از جنگنده میگ-۲۹ است.

اقتصاد ۲۴: جنگنده چند منظوره میگ-۳۵ توسط دفتر طراحی میکویان در اوایل دهه ۲۰۰۰ ساخته شد. این جنگنده یک نسخه بهبود یافته از جنگنده میگ-۲۹ است. این هواپیمای جنگنده دارای جدیدترین تجهیزات الکترونیکی، موتور‌های جدید و سیستم‌های دیگر است.

تاریخچه میگ ۳۵

میگ-۳۵ اولین بار در سال ۲۰۰۷ به طور عمومی فاش شد. نام آن در غرب فالکروم -اف است. این هواپیما برای چند سال توسعه یافت. در سال ۲۰۱۳ اعلام شد که نیروی هوایی روسیه قصد دارد در مجموع ۳۷ هواپیمای جدید سفارش دهد. تا سال ۲۰۱۶ در مجموع ۳ نمونه اولیه و ۲ هواپیمای پیش تولید تکمیل شد. آزمایشات کارخانه‌ای این هواپیما در سال ۲۰۱۷ به پایان رسید. در سال ۲۰۱۹ دو فروند از این جنگنده چند منظوره برای آزمایش و ارزیابی به نیروی هوایی روسیه تحویل داده شد و چهار فروند دیگر نیز قرار بود تا پایان سال ۲۰۱۹ تحویل شود.

صادرات میگ ۳۵

میگ-۳۵ برای مشتریان خارجی از جمله الجزایر، مصر و هند پیشنهاد شد، با این حال تا سال ۲۰۲۱ این جنگنده هیچ سفارش تولیدی دریافت نکرد. بعدا شرکت میگ، سازنده هواپیمای میگ با مشکلات مالی مواجه شد و هیچ هواپیمای جدید تولید نشد. درآمد این شرکت فقط از قِبَل جنگنده‌های عملیاتی است که در خدمت نیروی هوایی روسیه و همچنین مشتریان صادراتی هستند.


بیشتر بخوانید: معرفی جنگنده J۱۰، اژد‌های نیرومند چین


در سال ۲۰۲۱ اعلام شد که شرکت میگ ۶۰ هکتار از امکانات خود را در مسکو به فروش خواهد رساند. در حال حاضر تمامی هواپیما‌های جنگنده جدید روسیه توسط شرکت هواپیماسازی سوخو تولید می‌شود.

قابلیت جنگنده میگ ۳۵

نقش اصلی این هواپیما کسب برتری هوایی و همچنین انجام حملات زمینی دقیق در تمام شرایط جوی است. این جنگنده همچنین می‌تواند با تجهیزات ویژه شناسایی هوایی انجام دهد.

به گزارش اقتصاد۲۴ جنگنده چند منظوره میگ -۳۵ از میگ-۲۹M ساخته شده است. طراحی کلی هواپیمای جدید شبیه به میگ ۲۹ پایه بود. دفتر طراحی میکویان، میگ-۳۵ را به عنوان جنگنده نسل ۴+ طبقه بندی می‌کند. این هواپیمای جدید به دلیل افزایش وزن، اکنون به عنوان جنگنده با وزن متوسط ​​طبقه بندی می‌شود.

اویونیک جنگنده تاکتیکی میگ ۳۵

هواپیمای جدید سیستم‌های اویونیک و تسلیحاتی به ویژه رادار آرایه فازی فعال جدید فازاترون ژوک را بسیار بهبود بخشیده است. این رادار اهداف بیشتری را شناسایی می‌کند، در برابر اقدامات متقابل الکترونیکی مقاوم‌تر است، برد شناسایی طولانی‌تری دارد و می‌تواند اهداف بیشتری را به طور همزمان ردیابی و درگیر کند.

برد کشف آن برای اهداف هوایی حدود ۱۳۰-۱۶۰ کیلومتر و برای کشتی‌ها ۳۰۰ کیلومتر است. میگ ۳۵ می‌تواند ۳۰ هدف را ردیابی کرده و با ۶ مورد از آن‌ها به طور همزمان درگیر شود. این هواپیما همچنین به دو سیستم مکان یابی نوری مجهز شده است. سیستم جلو کار شناسایی اهداف هوایی را انجام می‌دهد  و می‌تواند جنگنده‌های ورودی را حداقل از ۵۰ کیلومتری و جنگنده‌های خروجی را حداقل از ۹۰ کیلومتری شناسایی کند. دومین سیستم مکان یابی نوری در زیر بدنه قرار می‌گیرد و به دنبال اهداف زمینی می‌گردد. این سیتم می‌تواند تانک را در ۲۰ کیلومتری شناسایی کند. با این حال به نظر می‌رسد که اویونیک و سنسور‌های میگ-۳۵ در مقایسه با طراحی‌های غربی ضعیف‌تر هستند.  

تسلیحات میگ ۳۵

این جنگنده چند منظوره به یک توپ ۳۰ میلی متری مسلح است که ۱۵۰ گلوله مهمات حمل می‌کند. هواپیما دارای ۹ نقطه سخت خارجی است و می‌تواند تا ۷۰۰۰ کیلوگرم بار را حمل کند. میگ ۳۵ می‌تواند از انواع موشک‌های هوا به هوا و هوا به سطح، راکت‌های هدایت نشده، بمب‌های هدایت شونده دقیق و سقوط آزاد استفاده کند.

موتور میگ ۳۵

میگ-۳۵ به دو موتور کلیموف RD-۳۳MK مجهز شده است. در حال حاضر آخرین نسخه RD-۳۳ است. در اصل این موتور برای جنگنده‌های دریایی میگ-۲۹K و میگ-۲۹KUB طراحی شده بود. این موتور ۷ درصد قدرت بیشتری نسبت به مدل پایه دارد و نیروی رانش بالاتری را ارائه می‌دهد.  در حال حاضر تنها جنگنده تولیدی که از نازل‌های بردار رانش دو هواپیما استفاده می‌کند، سوخو سو-۳۵ روسی است.

انواع جنگنده میگ ۳۵

میگ-۳۵D یک نسخه دو سرنشینه است.

مشخصات کلی میگ-۳۵

کشور سازنده: روسیه
ورود به خدمت:؟
خدمه: ۱ نفر

ابعاد و وزن
طول: ۱۷.۳۲ متر
طول بال: ۱۲ متر
ارتفاع: ۴.۷۳ متر
وزن (خالی): ۱۱ تن
وزن (حداکثر برخاستن): ۲۹.۷ تن

موتور‌ها و عملکرد
موتو: ۲ موتور کلیموف RD-۳۳MK
حداکثر سرعت: ۲۵۶۰ کیلومتر در ساعت
سقف سرویس: ۱۷.۵ کیلومتر
شعاع رزمی: ۵۰۰ کیلومتر

تسلیحات
توپ: ۱ توپ ۳۰ میلی متر GSh-۳۰-۱ با ۱۵۰ گلوله
موشک‌های R-۲۷R، R-۲۷T، R-۲۷ER، R-۲۷ET، R-۶۰M، R-۷۳E، R-۷۳M، R-۷۴M، R-۷۷، Kh-۳۱A، Kh-۳۱P Kh-۲۹T، Kh -۲۹ لیتر
بمب‌های KAB-۵۰۰L و KAB-۵۰۰T بمب‌های هدایت شونده، بمب‌های سقوط آزاد
راکت‌های S-۸، S-۱۳، S-۲۴، S-۲۵L، S-۲۵۰ هدایت نشده

ارسال نظر