تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۳

روش‌های کاربردی برای خنک ماندن در گرمای تابستان

مصرف وعده‌های غذایی با خاصیت آبرسانی بدن و تأمین انرژی مورد نیاز، در فصول گرم سال از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و تحمل گرما را آسان می‌کند.

اقتصاد۲۴-برای اینکه در فصل تابستان دمای بدن را خنک نگه دارید، لازم است این اقدامات را انجام دهید:
آب زیاد بنوشید

در روز‌های گرم سال ضروری است که آب بیشتری بنوشید. دمنوش‌های گیاهی و دیگر نوشیدنی‌ها نیز می‌توانند به کاهش دمای بدن و هیدراتاسیون کمک کنند.

غذا‌های غنی از پتاسیم مصرف کنید

پتاسیم عنصری است که دریافت آن برای حفظ تعادل آب و الکترولیت و همچنین تقویت عضلات و سیستم عصبی ضروری است. اگر در هوای گرم متوجه شدید که دست‌ها و پاهایتان متورم شده و انقباض‌های دردناک عضلانی را تجربه می‌کنید، ممکن است نشانه کمبود پتاسیم باشد. دریافت این ماده به واسطه مصرف گوجه فرنگی، سیب زمینی، هندوانه، زردآلو، چغندر، اسفناج و سیب زمینی میسر است.

مصرف غذا‌های شور را به حداقل برسانید

خوردن غذا‌های پر نمک، به ویژه در هوای گرم، می‌تواند منجر به احتباس آب، تورم و نفخ شود. بهتر است غذا‌های خود را با نمک کمتری مصرف کنید.

میوه‌ها را دست‌کم نگیرید

میوه‌های تابستانی، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و فیبر غذایی هستند. میوه‌هایی، چون خیار، توت فرنگی، انگور، هندوانه، طالبی و هلو گزینه‌هایی هستند که به شما کمک می‌کنند بدن خود را خنک نگه دارید.


بیشتر بخوانید:ورود یک موج گرمای بسیار قدرتمند به ایران از پنجشنبه


مصرف کافئین را مدیریت کنید

کافئین ادرارآور است و همین خاصیت سبب از دست رفتن آب زیاد، کم‌آبی بدن و احساس تشنگی می‌شود. نوشیدنی‌های حاوی کافئین را نباید جزو مایعات دریافتی روزانه به شمار آورد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر