اقتصاد۲۴- حدیث فولادوند بازیگر متولد ۲۰ دی ۱۳۵۶ در تهران است، اما اصالتا از ایل بزرگ بختیاری بنام باب ممیوند چهارلنگ و از طایقه شناخته شده فولادوند میباشد. این بانوی هنرمند فارغالتحصیل فوق دیپلم رشته معماری است.
بیوگرافی جذاب و خواندنی حدیث فولادوند را در ادامه بخوانید.
زندگی شخصی حدیث فولادوند
حدیث فولادوند بازیگر متولد ۲۰ دی ۱۳۵۶ در تهران است، اما اصالتا از ایل بزرگ بختیاری بنام باب ممیوند چهارلنگ و از طایقه شناخته شده فولادوند میباشد. این بانوی هنرمند فارغالتحصیل فوق دیپلم رشته معماری است.
ازدواج حدیث فولادوند
حدیث فولادوند در سال ۱۳۸۹ و با رامبد شکرابی ۳۸ ساله ازدواج کرد، اما بعد از سالها زندگی مشترک (۱۲ سال) از یکدیگر جدا شدند. این زوج فرزندی ندارند.
رامبد شکرآبی بازیگر سینما و تلویزیون متولد ۱۷ فروردین ۱۳۵۱ در تهران است.
حدیث فولادوند در صفحه اینستاگرامش در روز ۱۸ دی ۱۴۰۰ فیلم کوتاهی از خود در ساحل عباس آباد مازندران در کنار برادرزاده هایش ساینا و دلسا منتشر کرد و در کپشن آن نوشت:
ورود حدیث فولادوند به عرصه هنر
حدیث فولادوند در ۱۲ سالگی دورههای بازیگری را زیر نظر گلاب آدینه (بازیگر) گذراند. او اولین بار با نمایش گلهای دوستی روی صحنه تئاتررفت و کار در سینما را در سال ۱۳۷۸ با نقش کوتاهی در فیلم دستهای آلوده به کارگردانی سیروس الوند تجربه کرد، اما با بازی در سریال گمگشته در سال ۱۳۸۰ مشهور و بین مردم شناخته شد.
درخشش حدیث فولادوند در ژانرهای مختلف
حدیث فولادوند در اوایل بازیگری بیشتر در ژانرهای درام، جدی و اجتماعی حضور یافت و با اکران فیلمهای غزل، همکلاس، رز زرد و کما به ستارهٔ آن روزها تبدیل شد، اما مسیر بازیگری را با ایفای نقش در فیلم شاخه گلی برای عروس، کلاهی برای باران، چشمک، افراطیها، داماد خجالتی، دزدان خیابان جردن تغییر داد.
این بانوی هنرمند در تلویزیون هم خوشش درخشید و با بازی عالی در فیلمهای تاریخی و آثار داود میرباقری مانند مسافر ری، معصومیت ازدسترفته، مختارنامه بین مخاطبان به چهرهای شناخته شده تبدیل شد.
مروری بر فیلمهای حدیث فولادوند
معمای شاه به کارگردانی محمد رضا ورزی سریالی در ژانر تاریخی است که روایتگر داستان به قدرت رسیدن رضاشاه پهلوی و محمدرضاشاه پهلوی در تا پیروزی انقلاب اسلامی میباشد. در این سریال بازیگران زیادی ایفای نقش نمودند که ۱۲۰ نفر جزو بازیگران اصلی بوده اند.
حدیث فولادوند در معمای شاه نقش فوزیه همسر مصری محمد رضا شاه را ایفا نموده است، او در بخشهایی از این سریال بدون دیالوگ و تنها با میمیک صورت حس فوزیه را نسبت به نابهسامانیهای ایران در آن روزگار و آزارهایی را که مردم میدیدند، نشان میداد.
حدیث فولادوند در کلاهی برای باران
کلاهی برای باران محصول سال ۱۳۸۵ به کارگردانی مسعود نوابی است که داستان دو نفر است که برای دزدی وارد خانهای شده شاهد خودکشی دختری به نام باران میشوند و تصمیم میگیرند باران را از مرگ حتمی نجات دهند و.
در این فیلم سینمایی حدیث فولادوند در نقش باران در کنار هنرمندان طنازی، چون رضا عطاران و سید جواد رضویان بسیار خوش درخشیده است.
حدیث فولادوند در معصومیت از دست رفته
معصومیت از دسترفته مجموعهای تلویزیونی محصول سال ۱۳۸۲ به کارگردانی داود میرباقری میباشد که روایتگر داستان شخصیتی ساختگی به نام شوذب از یاران سابق امام علی (ع) است که در کوفه خزانهدار امویان شد و با زنی مسیحی به نام ماریا ازدواج کرده، اما سرانجام با حیلهگری زنی یهودی به نام حمیرا، زندگی خانوادگیاش نابود میشود.
در این سریال زیبا حدیث فولادوند در نقش ربابه دختر حمیرا در کنار بازیگرانی، چون امین تارخ، سارا خوئینیها، فریبا کوثری، داریوش فرهنگ و... ظاهر شده است که به طور اتفاقی با پسر شوذب، زید عاشق یکدیگر میشوند و زید در این راه کشته میشود.
شوذب هم دیوانه شده و ربابه را در مجلس عروسیاش میکشد.
حدیث فولادوند در فیلم گاهی واقعی
فیلم گاهی واقعی در ژانر خانوادگی اجتماعی در سال ۱۳۸۵ به کارگردانی رامین لباسچی و تونی وانگ ساخته شده است.
در این فیلم حدیث فولادوند در کنار هنرمندانی، چون تیم رزان، میترا لهراسب، آهو خردمند، حدیث فولادوند، منیژه محامدی، مهتاج نجومی و ثریا حلی و... نقش دختری کولی به نام یاس را بازی میکند که برای یافتن هویت اصلی اش به کشورش برمی گردد. درصحنهای از این فیلم حدیث فولادوند با گریم زیبا و لباسهای محلی در حال رقص است.
حدیث فولادوند در شاخه گلی برای عروس
شاخه گلی برای عروس محصول سال ۱۳۸۳ به کارگردانی قدرتالله صلحمیرزایی میباشد و داستان دو جوان است که دلبسته دختری به نام آزیتا شدهاند و….
در این فیلم حدیث فولادوند نقش آزیتا را بر عهده دارد و در کنار جواد رضویان، مجید صالحی، مهدی امینی خواه، رابعه اسکویی، زهره حمیدی، مهران رجبی ایفای نقش نموده است.
حدیث فولادوند در مختار نامه
مختارنامه یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی داوود میرباقری پیرامون زندگی و قیام مختار ثقفی است که ۱۱۰ بازیگر اصلی و ۴۰۰ بازیگر فرعی در آن بازی کرده اند.
در این مجموعه حدیث فولادوند نقش راحله همسر ابراهیم بن مالک اشتر نخعی را ایفا میکرد. فریبرزعرب نیا، عنایت شفیعی، رضا رویگری، امین زندگانی، رضا بابک، بهرام شاه محمد لو، کریم اکبری مبارکه و پرویز فلاحی پور، تورج فرامرزیان، فاضل اجبوری، قاسمپور شکیبا، جمشید شامحمدی، مریم بوبانی و ... از دیگر نقش پردازان این سریال هستند.
محله گل و بلبل مجموعه تلویزیونی با ژانر کمدی-درام به کارگردانی احمد درویشعلی پور است. این مجموعه داستان زندگی عموپورنگ به تصویر میکشد که در آن داریوش فرضیایی، بهنوش بختیاری، نادر سلیمانی، حدیث فولادوند، امیر نوری، امیرمحمد متقیان، امیر سهیلی، نعیمه نظام دوست، ابراهیم شفیعی و... ایفای نقش میکنند.
حدیث فولادوند در برنامه کودک "محله گل و بلبل" نقش زهره خانم را ایفا میکرد که همراه با شکلات در سطح محله به بچهها کتاب میفروخت و آنها را تشویق به خواندن کتاب میکرد.
فیلمهای سینمایی حدیث فولادوند
وای آمپول:علیرضا محمودزاده، ۱۳۹۷
هشتگ:رحیم بهبودیفر، ۱۳۹۶
تتل و راز صندوقچه:وحید گلستان، ۱۳۹۵
خلوت دل:علیرضا شاهحسینی، ۱۳۹۱
داماد خجالتی:آرش معیریان، ۱۳۸۹
عنکبوت:مانی ارمغان، ۱۳۸۹
دزدان خیابان جردن:وحید اسلامی، ۱۳۸۹
افراطیها:جهانگیر جهانگیری، ۱۳۸۸
چشمک:جهانگیر جهانگیری، ۱۳۸۶
شب حورا:شهاب ملتخواه، ۱۳۸۶
کلاهی برای باران:مسعود نوابی، ۱۳۸۵
گاهی واقعی:رامین لباسچی، ۱۳۸۴
هدف اصلی:قدرتالله صلحمیرزایی، ۱۳۸۴
شاخه گلی برای عروس:قدرتالله صلحمیرزایی، ۱۳۸۳
آقا:امید بهکار، ۱۳۸۲
تب:رضا کریمی، ۱۳۸۲
فریاد در شب:کریم رجبی، ۱۳۸۲ کما:آرش معیریان، ۱۳۸۲
رز زرد:داریوش فرهنگ، ۱۳۸۱
هم کلاس:سعید خورشیدیان، ۱۳۸۰
غزل:محمدرضا زهتابی، ۱۳۸۰
مسافر ری:سید داود میرباقری، ۱۳۸۰
مارال:مهدی صباغزاده، ۱۳۷۹
دستهای آلوده:سیروس الوند، ۱۳۷۸
مجموعههای تلویزیونی حدیث فولادوند
شهر من شیراز:محمد بنایی، ۱۳۹۴
محله گل و بلبل:احمد درویشعلیپور، ۱۳۹۴
معمای شاه:محمدرضا ورزی، ۱۳۹۴
جاده چالوس:احمد معظمی، ۱۳۹۳
مختارنامه:داوود میرباقری، ۱۳۸۵
گارد ساحلی:محسن شاهمحمدی، ۱۳۸۴
شب عقرب:مسعود آبپرور، ۱۳۸۳
برگههای سفید:شفیع آقامحمدیان، ۱۳۸۲
شاهد عینی:مسعود آبپرور، ۱۳۸۲
معصومیت ازدسترفته:داوود میرباقری، ۱۳۸۲
باغ بلور: رامبد جوان، ۱۳۸۱-۱۳۸۲
مهمانپذیر طوبی:منوچهر پوراحمد، ۱۳۸۱
گمگشته:رامبد جوان، ۱۳۸۰
دیوار شیشهای:مهدی صباغزاده، ۱۳۸۰
تله فیلمهای حدیث فولادوند
حس خوب زندگی:فرناز امینی، ۱۳۹۵
بازی سرنوشت:سعید عباسی، ۱۳۹۱
پسر آسمانی:رضا قهرمانی، ۱۳۹۰
تصادف ممنوع:حجت ذیجودی، ۱۳۸۹
خاطره:سید مهدی برقعی، ۱۳۸۸
انتظار:حامد غلامی، ۱۳۸۸
شمارش معکوس:محسن ربیعی، ۱۳۸۸
راه:احمد رضائیان، ۱۳۸۸
کارد و پنیر:محمود معظمی، ۱۳۸۸
ماهرخ:حمیدرضا حافظی، ۱۳۸۸
غریبهای در شهر:جهانگیر جهانگیری، ۱۳۸۸
ساعت سوخته:مجتبی اسدیپور، ۱۳۸۷
بوی گندم:حسین فرخی، ۱۳۸۶
حنابندان: قدرتالله صلحمیرزایی، ۱۳۸۶
میراث:حسین زینعلی، ۱۳۸۶
بازگشت:علی غفاری، ۱۳۸۶
بنبست:رضا شالچی، ۱۳۸۶
جستجو:علی درخشی، ۱۳۸۶
گوشه نشینان:سیروس مقدم، ۱۳۸۶
عطر نفت:علی بیابانی، ۱۳۸۵
سایههای سرد:مرتضی افضلی، ۱۳۸۵
بوی گل سربی:مهدی علمینیا، ۱۳۸۵
مسلخ عشق:محمد نصیری، ۱۳۸۵
عروس کوهستان:یوسف سیدمهدوی، ۱۳۸۴
ستاره خاموش:محسن شاهمحمدی، ۱۳۸۰
بالشها:احمد درویشعلیپور، ۱۳۹۷
تئاترهای حدیث فولادوند
پابرهنه در پارک (مریم باقری، مهر و آبان ۱۳۹۶) - مجموعه تئاتر دیوار چهارمپ
من تمامی مردگان بودم (عبدالله برجسته، اردیبهشت و خرداد ۱۳۹۳) - سالن اصلی تئاتر مشهد