اقتصاد ۲۴- دکتر سپهدار انصاری نیک با قدردانی از تلاشهای کارکنان و تأکید بر اشتیاق آنها برای بهثمررسیدن این پروژه، به دلایل طولانیشدن زمان اجرای طرح اشاره کرد و افزود: یکی از عوامل این تأخیر، مشکلات مالی پروژه بود که با حمایت و تأمین مالی پتروشیمی بندر امام سعی کردیم به پیشرفت این طرح کمک کنیم.
وی همچنین با اشاره به گذشت بیش از ۵۵ ماه از آغاز پروژه، تأکید کرد: راهاندازی این واحد بر اساس استانداردهای ملی و جهانی باید در دستور کار قرار بگیرد و امیدواریم با بهرهبرداری کامل، پتروشیمی کارون به حداکثر ظرفیت تولید برسد.
انصاری نیک همچنین بر استفاده از تجربیات این پروژه در توسعه طرحهای کلیدی دیگر نظیر پروژههای کلر آلکالی و زنجیره PVC در پتروشیمی بندر امام تأکید کرد.
لازم به ذکر است طرح هایکوی پتروشیمی کارون برای تولید مونوکسید کربن، هیدروژن و بخار با فشار بالا طراحی شده ولی این طرح به دلایل متعدد از جمله کمبود نقدینگی، فرایند بهرهبرداری و افتتاح آن به طول انجامید.
پتروشیمی بندر امام بهعنوان سهامدار اصلی این پتروشیمی در دو سال اخیر تأمین مالی پروژه هایکوی را بر عهده گرفت و باعث توسعه و پیشرفت این پروژه شد.