تاریخ انتشار: ۰۳:۵۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

۱۰ کشور با بهترین غذاهای دنیا

آشپزی چینی بخشی جدایی‌ناپذیر از فرهنگ چین است و یکی از قدیمی‌ترین و متنوع‌ترین سنت‌های آشپزی جهان به شمار می‌آید. غذاهایی چون اردک پکن، مرغ کِنگ پائو، سوپ تند و ترش و دیم سام از جمله غذاهای معروف چین‌اند.

اقتصاد۲۴- اگر شما هم از علاقه‌مندان به غذا هستید، حتماً می‌دانید که سفر و غذا دو روی یک سکه‌اند. یکی از بهترین راه‌ها برای تجربه فرهنگ یک کشور، چشیدن غذا‌های آن است، و برخی از کشور‌ها به داشتن بهترین غذا‌های جهان معروف هستند. از غذا‌های خیابانی گرفته تا غذا‌های لوکس، این کشور‌ها خانه برخی از خوشمزه‌ترین و متنوع‌ترین غذا‌ها در کره زمین هستند.

۱۰ کشور با بهترین غذاهای دنیا

ایتالیا

غذا‌های ایتالیایی به خاطر سادگی و طعم‌های بی‌نظیرشان معروف‌اند که جشن گرفته و از مواد تازه و باکیفیت تهیه می‌شوند. ریشه‌های این آشپزی به دوران روم باستان برمی‌گردد و در طول زمان تغییرات زیادی کرده است و تأثیرات فرهنگ‌های مختلف را در خود جای داده. از پاستا، پیتزا، ریزوتو تا انواع غذا‌های گوشتی و دریایی، همه با ترکیبی از گیاهان، ادویه‌ها و سس‌ها تهیه می‌شوند. همچنین ایتالیا برای پنیرهایی، چون پارمزان، موزارلا و گورگنزولا و گوشت‌های خشک‌شده مانند پروشوتو و سالامی نیز شناخته شده است.

مکزیک

آشپزی مکزیکی به طعم‌های جسورانه و پرانرژی خود معروف است و مواد اولیه‌ای مانند فلفل‌های چیلی، گوجه‌فرنگی، آووکادو و ذرت را در خود جای داده. این آشپزی تأثیرات زیادی از فرهنگ‌های بومی، اسپانیایی و دیگر کشور‌های اروپایی گرفته و غذاهایی، چون تاکو، تاماله، انچیلادا، گواکاموله و سس موله را ارائه می‌دهد.

فرانسه

آشپزی فرانسوی به عنوان یکی از ظریف‌ترین و پیشرفته‌ترین آشپزی‌های جهان شناخته می‌شود. این آشپزی تأکید زیادی بر روی استفاده از مواد اولیه باکیفیت، روش‌های آماده‌سازی دقیق و ارائه ظریف دارد. غذاهایی، چون کوک آو ون، بویابِسه، راتاتویی و اَسکارجو از جمله غذا‌های نمادین آشپزی فرانسه‌اند.

ژاپن

آشپزی ژاپنی به خاطر تنوع و ظرافت خود معروف است و بر استفاده از مواد اولیه تازه و باکیفیت تأکید دارد. غذاهایی، چون سوشی، ساشیمی، تمپورا، اودون و رامِن از غذا‌های محبوب ژاپنی‌اند که به خاطر طعم‌های دل‌چسب و تکنیک‌های آماده‌سازی خاص خود شناخته می‌شوند.

چین

آشپزی چینی بخشی جدایی‌ناپذیر از فرهنگ چین است و یکی از قدیمی‌ترین و متنوع‌ترین سنت‌های آشپزی جهان به شمار می‌آید. غذاهایی، چون اردک پکن، مرغ کِنگ پائو، سوپ تند و ترش و دیم سام از جمله غذا‌های معروف چین‌اند.

هند

آشپزی هندی به دلیل طعم‌های مختلف، ادویه‌ها و روش‌های پخت متنوع شناخته می‌شود. غذاهایی، چون دال (سوپ عدس)، چانا مسالا (نخود‌های اسپایسی) و مرغ کرم‌دار از جمله غذا‌های مشهور هند هستند.


بیشتر بخوانید: افزایش معجره آسا ایمنی بدن فقط با ۵ ماده غذایی


ایالات متحده آمریکا

آشپزی آمریکایی یک ترکیب متنوع از غذا‌های منطقه‌ای و بین‌المللیست که تحت تأثیر تاریخ مهاجرت و جغرافیای وسیع این کشور قرار دارد. غذاهایی، چون همبرگر، هات‌داگ، مرغ سرخ‌شده، ماکارونی و پنیر از جمله غذا‌های سنتی این کشورند.

تایلند

آشپزی تایلندی به خاطر طعم‌های جسورانه و گیاهان و ادویه‌های معطر خود معروف است. غذاهایی، چون پد تای (نودل سرخ‌شده)، سوپ توم‌یام (سوپ تند و ترش)، کاری سبز (کاری مبتنی بر شیر نارگیل) و برنج چسبناک با انبه از غذا‌های محبوب تایلند هستند.

اسپانیا

آشپزی اسپانیایی به خاطر تنوع طعم‌ها و مواد اولیه خود که تحت تأثیر فرهنگ‌های منطقه‌ای و جغرافیای متنوع این کشور قرار دارد معروف است. غذاهایی، چون پائلا، گازپاچو و تاپاس از غذا‌های مشهور اسپانیایی هستند.

انگلستان

آشپزی انگلیسی به خاطر تنوع غذا‌ها و مواد اولیه‌ای که در آن استفاده می‌شود معروف است. غذاهایی، چون گوشت گاو بریان با پودینگ یورکشایر، ماهی و چیپس، پای‌های مختلف و دسرهایی، چون کرم سیب و پای شکلات از غذا‌های سنتی انگلستان به شمار می‌روند.

منبع: انتخاب
ارسال نظر