تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸
ظرفیتی مناسب در البرز ؛

آموزش خلبانی در منطقه ویژه اقتصادی پیام صورت می‌گیرد

منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه پیام، ظرفیتی مناسب در البرز که با داشتن پتانسیل های فراوان، این روزها تبدیل به یکی از قطب های توسعه اقتصادی استان و منطقه شده است.

اقتصاد24 - امروز آموزش خلبانی در منطقه ویژه اقتصادی پیام به یکی از ظرفیت های مهم منطقه تبدیل شده و با داشتن چندین مدرسه آموزش خلبانی به بزرگترین و برترین مرکز آموزش خلبانی کشور تبدیل شده است.

منطقه ویژه اقتصادی پیام که دارای ظرفیت های بی شماری است در سال 69 تحت عنوان مرکز خدمات هوایی برای ارائه خدمات هوایی، حمل و نقل، توزیع بار کالاهای پستی و ارائه خدمات هلیکوپتری به نقاط صعب العبور در شرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تائید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را آغاز کرد.

نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به تهران، قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضی منطقه ویژه و امکان بهره گیری از کلیه تأسیسات، تجهیزات و تسهیلات آن، در مجاورت بودن مرکز اقتصادی، صنعتی و کشاورزی کشور، قرار گرفتن در کنار راه آهن سراسری، متروی تهران ـ کرج و شاهراه های ارتباطی کشور و دارا بودن شرایط اقلیمی مناسب از جمله مزیت های این منطقه است.

همچنین برخورداری از امکانات زیربنایی، گمرک، گذرنامه اختصاصی؛ بانک، وجود نیروی کار ارزان در منطقه، قرار گرفتن در مسیر تلاقی پنج استان اقتصادی کشور، نزدیک بودن به مراکز تحقیقاتی و نیروهای تحصیل کرده و متخصص منطقه، نزدیک بودن به مراکز تولید میوه، سبزیجات و گل و گیاه بدون محدودیت سقف زمانی و نزدیکی به مراکز عمده تولید و مصرف کالاها و خدمات، وجود هاب پستی و گمرک در فرودگاه بین المللی پیام، داشتن انبارهای متعدد روباز، وجود ترمینال های کانتینری و امکانات تخلیه و بارگیری با دستگاه های پیشرفته را از دیگر ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی پیام می توان برشمرد.

در کنار این مزایا، یکی دیگر از ویژگی هایی که پیام را از سایر نقاط متمایز می کند، بخش کارگو (حمل و نقل بار) آن است که به عنوان بزرگترین و تنها فرودگاه کارگو (پایانه بار هوایی) کشور شناخته می شود.

مسافری شدن فرودگاه بین المللی پیام را از دیگر مزیت های منطقه می توان عنوان کرد که اگر چه در آن وقفه ای ایجاد شده اما تلاش و همت مسئولان استانی نتیجه داد و طی وعده وزیر ارتباطات، فناوری و اطلاعات در هفته جاری نخستین پرواز مسافری از این فرودگاه به مقصد مشهد مقدس انجام می شود.

اینها بخشی از ویژگی های منطقه ویژه اقتصادی پیام است که موجب شده تا نگاه های استانی و ملی به این منطقه هر چه بیشتر معطوف شود.
ظرفیت های این منطقه موجب شده تا  شاهد افزایش حضور سرمایه گذاران در این منطقه باشیم، به گونه ای که به نقل از نادر ثناگو مطلق مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام از ابتدای سال تا کنون بیش از 25 سرمایه گذاردر حوزه های مختلف جذب این منطقه شده اند.

حجم این سرمایه گذاری ها بیش از ۲ هزار و ۵۸۶ میلیارد ریال است که با عملیاتی شدن آنها ۴۵۲ شغل ایجاد می شود.
ثناگو مطلق گفت: ۷۰ درصد این قراردادها در زمینه آی. سی. تی و فناوری های نوین است که نقش موثری در تامین نیازهای داخلی کشور و صادرات محصولات با فناوری بالا خواهد داشت.
هم اکنون ۴۸ واحد تولیدی و صنعتی فعال با اشتغالزایی یک هزار و ۱۵۰ نفر در منطقه ویژه اقتصادی پیام البرز فعال هستند.
یکی دیگر از ظرفیت های این منطقه، که شاید خیلی به آن پرداخته نشده و ناشناخته مانده، ارائه آموزش خلبانی است که در حوزه آموزش و اعطا گواهینامه خلبانی طبق استانداردهای بین المللی فعالیت خود را از سال 1385 آغاز کرده است.

فرودگاه بین المللی پیام از ابتدای تاسیس ( 1369) با کاربری کارگو (حمل و نقل بار) فعالیت خود را آغاز کرده و پس از اندکی با افزوده شدن چندین مدرسه آموزش خلبانی به بزرگترین و برترین مرکز آموزش خلبانی کشور تبدیل شد.

هم اکنون بیش از 2 هزار متقاضی و علاقه مند حوزه صنعت هوایی در مدارس این فرودگاه مشغول به آموزش هستند.
پنج مرکز آموزش خلبانی در فرودگاه پیام فعالیت دارند و روزانه به طور میانگین بیش از 80 پرواز آموزشی در این فرودگاه انجام می شود.
همچنین بنا بر آمار معاونت هوانوردی و امور فرودگاهی پیام، بیش از 300 هزار پرواز آموزشی (از سال 1385 تا کنون ) در این فرودگاه صورت گرفته است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر