تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

حل معضل آلودگی هوا با درختان مصنوعی

قطع درختان و قاچاق چوب آنها به یک معضل جهانی تبدیل شده است اما اخیرا پژوهشگران راه حلی برای این موضوع پیدا کرده‌اند و آن توسعه درختان مصنوعی است.

اقتصاد24- استارت آپ مکزیکی "بایومیتک"(Biomitech) اخیرا درختان مصنوعی توسعه داده است که تاحدودی می‌توانند با مشکل کمبود درختان مقابله کند.

درختان مصنوعی مذکور می‌توانند به اندازه ۳۶۸ درخت طبیعی، آلودگی هوای محیط اطراف را جذب کنند.

توسعه درخت مصنوعی روشی بسیار مهم است زیرا نه تنها باعث صرفه در زمان می‌شود بلکه سبب پاکسازی و زیبایی محیط نیز می‌شود.

درخت فلزی یاد شده، "بایوربن"(Biourban) نام دارد و ارتفاع ‌آن حدود ۱۴ فوت(۴.۲ متر) است و از ریز جلبک‌ها که دی اکسید کربن و سایر آلاینده‌ها را از هوا بیرون می‌کشد، استفاده می‌کند تا اکسیژن خالص را به محیط باز گرداند. در حال حاضر این درختان در شهر پوئبلا، کلمبیا و پاناما نصب شده‌اند و عملکرد موفقیت آمیزی داشته‌اند. اکنون نیز این استارت آپ قصد دارد درختانی دیگر در مکزیک و چند درخت در مکزیکوسیتی و مونتری نصب کنند.

"جیمی فرر"(Jaime Ferrer) بنیانگذار شرکت بایومیتک گفت: آنچه این سیستم از طریق فناوری انجام می‌دهد، استنشاق هوا و استفاده از بیولوژی برای انجام فرآیند طبیعی دقیقاً مانند یک درخت است.

هدف این استارتاپ کمک به شهرها برای داشتن هوای پاک است، طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سالانه هفت میلیون نفر در جهان به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند. این مقدار تلفات تقریبا بیش از پنج برابر، ۱.۲۵ میلیون نفری است که هر ساله در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند. هزینه تولید هر یک از این درخت‌ها ۵۰ هزار دلار است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر