تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

هشدار آقاتهرانی به پزشکیان درباره قانون حجاب

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: مشکل قانون عفاف و حجاب در مجلس تمام شده است، تصویب شده است، شورای نگهبان هم تصویب کرده، تنها مانهده یک چیز، ریاست مجلس ابلاغ کند به رئیس جمهور و رئیس جمهور یا ابلاغ می‌کند به دستگاه‌ها یا نه.

اقتصاد۲۴- مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب را تشریح کرد.

وی گفت: مشکل قانون عفاف و حجاب در مجلس تمام شده است، تصویب شده است، شورای نگهبان هم تصویب کرده، تنها مانهده یک چیز، ریاست مجلس ابلاغ کند به رئیس جمهور و رئیس جمهور یا ابلاغ می‌کند به دستگاه‌ها یا نه. اگر کرد که تمام شد اگر ابلاغ نکرد بعد از ۱۵ روز رئیس مجلس می‌تواند ابلاغ کند.

آقا تهرانی در ادامه افزود: این قانون را نگه داشته‌اند، چون می‌گویند موجب هرج می‌شود، واجبات خدا را گاهی اوقات فکر میکنیم موجب هرج و دردسر است. یکی ازآن‌ها قانون عفاف و حجاب است یکی نظارت بر فضای مجازی.

منبع: دانشجو

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
آقا تهرانی همان بهتر بود مردم را در مسجد امر به معروف ونهی از منکرنمایید شما چه کاری است باسیاست متاسفانه سوادش را نداری
ارسال نظر