تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۲۵ تير ۱۴۰۴

انتقاد زیدآبادی از اظهارات شمس‌الواعظین درباره جنگ ۱۲ روزه

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: شمس علاوه بر همۀ ویژگی‌های دلچسبش، ذهن بسیار فعالی هم دارد. اما اینکه سخنانش متکی به چه منابعی است، من واقعاً خبر ندارم.

اقتصاد۲۴- احمدزیدآبادی فعال سیاسی اصلاح طلب، در کانال تلگرامی خود، مطلبی را با عنوان «با عرض پوزش!» نوشت.

هر کس در کوچه و خیابان با من رو‌به‌رو می‌شود نخستین پرسشش این است که صحبت‌های ماشاءالله شمس‌الواعظین در بارۀ جنگ ۱۲ روزه چقدر مستند است؟

واکنش زیدآبادی به احضار کواکبیان به دادسرا/ به جای تشکیل پروندۀ قضایی برای او باید مصاحبۀ زنده‌ای در همان شبکه با او صورت می‌گرفت

پاسخ من معمولاً این است که شمس علاوه بر همۀ ویژگی‌های دلچسبش، ذهن بسیار فعالی هم دارد. اما اینکه سخنانش متکی به چه منابعی است، من واقعاً خبر ندارم، چون با منابعی که قابل رجوع است، سخنان شمس قابل راستی‌آزمایی نیست.

من از کجا می‌توانم بدانم که اسرائیلی‌ها به ایران گفته باشند در جنگ از فلان موشک استفاده کن و از دیگری استفاده نکن! فقط می‌توانم بگویم که این سخن با "منطق جنگ" سازگاری ندارد!

با عرض پوزش از شمس نازنین که دوست و همکاری گشاده‌رو و مداراجو و خوش‌بیان است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر