تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۸ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

واکنش حداد عادل به طرح عدم کفایت سیاسی پزشکیان

غلامعلی حداد عادل درباره اظهارات اخیر برخی جناح‌های سیاسی مبنی بر عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور عنوان کرد: الان وقت این حرف‌ها نیست.

اقتصاد۲۴- غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در رابطه با تفسیر خود از جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل و آتش‌بس آن تصریح کرد: آنها فکر می‌کردند که با غافلگیری روز اول به اهداف خود خواهند رسید، اما پس از آنکه گرفتار موشک‌های ایرانی شدند و به بزرگ‌تر خود، یعنی آمریکا، متوسل شدند و آمریکا هم این وضعیت را به نفع خود تمام کرد و گفت من هستم که ایجاد صلح می‌کنم، کاملاً روشن بود و هر چه غیر از این گفته شود، درست نخواهد بود.

وی در رابطه با اظهارات اخیر برخی جناح‌های سیاسی مبنی بر تلاش برای اصرار بر موضوع عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور عنوان کرد: الان وقت این حرف‌ها نیست.

حدادعادل همچنین راهکار حفظ انسجام ملی را عدم نشر همین حرف‌ها دانست.

منبع: ایلنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
بهرام
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۸
اونی که کفایت ندارد وعرضه ندارد آقایان پایدار چیها. هستن که عامل اسرائیل هستن وهمچنین سوپر انقلابی‌ها مثل ثابتی.جلیلی.رسایی.بیشک کسانیکه که حرف از عدم کفایت رئیس جمهور می‌زنند باعث بدبختی همین مردمند
ارسال نظر