اقتصاد۲۴- کارلوس کی روش و برانکو ایوانکوویچ دو مربی موفق سالهای اخیر فوتبال ما بودند که هیچگاه آبشان با هم در یک جوب نرفت. برانکو و کی روش بارها بر سر منافع خودشان با یکدیگر جدل کردند و کارشان به بیانیه و مصاحبه های تند کشیده شد. حال این دو مربی از فوتبال ما رفته اند و کی روش در کلمبیا هدایت این تیم را برعهده گرفته و برانکو هم به الاهلی عربستان پیوست.
تیم کلمبیا از زمانی که کارلوس کیروش هدایت این تیم را برعهده گرفت، هشت بار در مسابقات دوستانه و رسمی بازی کرده است و تنها در دو بازی نتوانسته، بازیاش را با پیروزی پشت سر بگذارد. آمار 75 درصد پیروزی در مسابقات نشاندهنده عملکرد خوب کارلوس کیروش در تیم کلمبیا است. کلمبیاییها با مربی پرتغالیشان موفق شدند که به رتبه هشتم رنکینگ فیفا برسند و بعد از جام جهانی 2014 که در صدر این رنکینگ بودند، دوباره در میان بزرگان جایی برای خود دست و پا کنند. البته کیروش در تورنمنت کوپا آمریکا نتوانست آنطور که باید و شاید بدرخشد و بعد از صعود مقتدرانه و برد آرژانتین، در مرحله یکچهارم نهایی، مقابل شیلی شکست خورد تا خیلی زود با برزیل وداع کند. عملکرد کلی کیروش، فدراسیون فوتبال کلمبیا را متقاعد کرد تا کوپا آمریکای سال بعد با او همکاری کند و یک فرصت برای ادامه دادن راه به او بدهند تا این شانس را داشته باشد که به دومین مربیای تبدیل شود که جام قهرمانی آمریکای جنوبی را به تالار افتخارات کمجام کلمبیاییها اضافه میکند. برای برانکو اما شرایط کاملا متفاوت است، برانکو در الاهلی حال و روز خوبی ندارد و روزی نیست که اخبار مربوط به اخراج او در روزنامههای عربستانی منتشر نشود و شایعاتی مبنی بر اولتیماتوم مدیران الاهلی به او در شهر نپیچد. با بررسی آمار بازیهای برانکو در عربستان متوجه خواهید شد که این مربی کروات آمار بدی را هم ثبت نکرده است و آمار پنجاه درصد پیروزی را به جا گذاشته است. آماری که آنقدر هم بد بهنظر نمیرسد که یک مربی بابت آن در ابتدای کار و شروع یک پروژه اخراج شود.
واضح است که شرایط کار در عرصه ملی و باشگاه بسیار متفاوت است و با درک این موضوع که مدیران باشگاههای عربستانی و فدراسیون آمریکای جنوبی برداشت متفاوتی از فوتبال و مدیریت آن را دارند، باید این شرایط را تقریبا طبیعی دانست.