تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸

خرما بالای درخت نخل

اقتصاد24 - خُرما یا رطب گیاهی که میوه‌اش خوراکی و دارای هسته‌ای سخت، پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه آویزان و برگ‌های آن بزرگ است که در زبان محلی به نام پیش شناخته می‌شود و ارتفاع درخت نخل نیز به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می‌رسد. به میوهٔ نرسیده و کال خرما، «خارَک» یا «خَرَک» یا کنگ و در زبان عربی، «حبابوک» گفته می‌شود. رطب مرحله بعد از خارک و قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.











































ارسال نظر