اقتصاد24 - ابراهیم درستی افزود: در این شرایط عدهای میگویند واحدهای صنفی با کاهش قیمت دلار برخی برندهای تلفن همراه را با قیمت بالاتری میفروشند در حالی که چنین نیست. واردکنندگان تلفن همراه از محل دریافت ارز در سامانه نیما موبایلهای مورد نظر را به کشور وارد میکنند. نحوه توزیع این نوع موبایلها به سایتهای مجازی بیشتر است. در حالی که واردکنندگان، موبایل را عادلانه به واحدهای صنفی توزیع نمیکنند. همین عامل باعث شده قیمت تمام شده موبایل برای سایتهای مجازی کمتر از فروشندگان باشد.
او در توصیهای به واردکنندگان تلفنهای همراه اظهار کرد: شرکتهای واردکننده تلفن همراه برای توزیع کالا نباید سهمیهای را برای فروشندگان قائل شوند. چنانچه بحث سهمیهبندی موبایل به فروشگاهها حذف شود و توزیع تلفن همراه عادلانه شکل گیرد حباب قیمت این کالا در بازار شکسته خواهد شد.
درستی درباره تکلیف موبایلهای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: تمام موبایلهای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ در سال ۹۷ به مردم فروخته شد و دیگر کالایی در انبارها وجود ندارد. تلفن همراههای موجود در بازار با ارز نیمایی است و چنانچه قیمت دلار در روزهای آینده ارزان شود قیمت این کالا نیز کاهش خواهد یافت.
منبع: تجارت نیوز