تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴

دیدار ولیعهد عربستان با رئیس‌جمهور

رئیس جمهوری اسلامی ایران که به منظور حضور و سخنرانی در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب به قطر سفر کرده است، با ولیعهد عربستان سعودی دیدار و گفت‌وگو کرد.

اقتصاد۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهوری که به منظور حضور و سخنرانی در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب به دوحه پایتخت قطر سفر کرده است، دقایقی پیش با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب، به منظور بررسی تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و از جمله حمله اخیر به محل جلسه سران مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و اتخاذ موضع قاطع از سوی کشور‌های اسلامی علیه آن در دوحه پایتخت قطر در حال برگزاری است.


بیشتر بخوانید: پزشکیان راهی قطر می‌شود


رئیس جمهوری در این نشست در اظهاراتی با محکوم کردن اقدام جنایتکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به پایتخت قطر طی روز‌های گذشته، تصریح کرد: متاسفانه تروریست‌های حاکم بر تل آویو با معصومیتی که پس از خیانتی مشابه به دیپلماسی در ژوئن ۲۰۲۵ و با آغاز جنگ تجاوزکارانه به مردم کشور من احساس کردند، جری‌تر شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر