تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۱۸ آذر ۱۴۰۴

چرخش راهبردی اسرائیل از غزه به ایران

یک رسانه عبری گزارش داد فرماندهی جنوبی ارتش اسرائیل در فاصله سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ پیشنهاد حمله به غزه را مطرح کرده بود اما ستادکل ارتش و کابینه به دلیل تمرکز بر آماده‌سازی برای اقدام علیه ایران و حزب‌الله با این طرح مخالفت کردند.

اقتصاد۲۴-  ÛŒÚ© رسانه عبری گزارش داد طبق تحقیقات، فرماندهی جنوبی ارتش رژیم صهیونیستی بین سال‌های Û²Û°Û²Û² تا Û²Û°Û²Û³ پیشنهاد حمله به غزه را داده بود، اما ستادکل ارتش Ùˆ کابینه آن را به دلیل انجام مقدمات حمله به ایران Ùˆ حزب‌الله رد کردند.

رسانه عبری گزارش داد «کمیته ترجمان» که برای بررسی علل شکست‌های هفت اکتبر۲۰۲۳ تشکیل شده بود، شواهدی دریافت کرده که نشان می‌دهد فرماندهی جنوبی ارتش رژیم صهیونیستی بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ پیشنهاد حمله به نوار غزه و ترور رهبران ارشد مقاومت فلسطین را داده بود.

بنا بر گزارش ایسنا، یدیعوت آحارونوت نوشته است: شاباک نیز سناریوی مشابهی ارائه داد، اما ستاد کل ارتش و کابینه اسرائیل این پیشنهاد را رد کردند، زیرا در آن زمان مقدمات یک عملیات نظامی برای هدف قرار دادن جبهه شمالی (حزب‌الله) و ایران در حال انجام بود.


 Ø¨ÛŒØ´ØªØ± بخوانید: حمله احتمالی اسرائیل به ایران/ روحانی هشدار داد!


کمیته ترجمان با ریاست «سامی ترجمان» سرلشکر ذخیره برای بررسی علل شکست‌های هفت اکتبر۲۰۲۳ تشکیل شده بود.

عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین در هفت اکتبر۲۰۲۳، یک شکست اطلاعاتی برای این رژیم بود و جنگ ویرانگری که این رژیم به دنبال این عملیات علیه غزه به راه انداخت پیامد‌های اقتصادی، امنیتی و اجتماعی گسترده‌ای برای این رژیم داشت طوری که منجر به انزوای بین المللی آن شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر