تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۳۰ آذر ۱۴۰۴

گزارش سازمان ملل درباره وضعیت داعش در افغانستان

گزارش تازه سازمان ملل نشان می‌دهد شاخه «داعش خراسان» در حال حاضر نزدیک به ۲۰۰۰ نیرو در افغانستان در اختیار دارد.

اقتصاد۲۴- بر اساس گزارش سازمان ملل گروه «داعش خراسان» حدود ۲۰۰۰ نیرو در افغانستان دارد.

طبق گزارش سازمان ملل گروه «داعش-خراسان» حدود ۲۰۰۰ نیرو در افغانستان دارد و افکار خود را به کودکان زیر ۱۴ سال می‌آموزد و با عملیات تروریستی مستمر امنیت منطقه‌ای را تهدید می‌کند.

در این گزارش آمده است که پشتون‌های افغانی کنترل فرماندهی نیرو‌های داعش در افغانستان را در دست دارند. در حالی که تعدادی از نیرو‌ها از کشور‌های آسیای مرکزی هستند.

طبق این گزارش اهداف اصلی گروه داعش خراسان شامل اجرای حملات گسترده در سطح جهان و نشان دادن قدرت خود برای عضوگیری از نیرو‌ها و جذب حمایت مالی است.


 بیشتر بخوانید: طالبان یک همسایه پر هزینه؛ بررسی میزبانی ۴۰ ساله مهاجران و مسئولیت دولت چهاردهم در قبال چالش‏‌های امنیتی افغانستان


تحلیلگران هشدار دادند که گسترش دامنه فعالیت این گروه تهدید مستمری برای افغانستان و تمام منطقه است.

طبق این گزارش چیزی که موجب نگرانی شده است این است که گروه داعش خراسان مدارسی را در بخش‌هایی از شمال افغانستان و مناطق نزدیک به مرز‌های پاکستان تأسیس کرده است.

سازمان ملل استفاده داعش خراسان از افراد کم سن و سال برای عضویت در این گروه را یک مسئله بسیار خطرناک دانست. این در حالی است که خطر فعالیت باند‌های داعش در مناطقی از جهان از جمله سوریه افزایش یافته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر