تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۴

عراقچی اوضاع ایران را خوب توصیف کرد

عراقچی در گفت وگو با شبکه خبری المنار گفت: اوضاع ایران در کل خوب است هرچند مشکلاتی به خاطر تحریم‌ها و نقاط ضعف اقتصادی وجود دارد.

اقتصاد۲۴- سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اظهاراتی به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در طی جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت که در این حملات برخی از ساختمان‌ها، تاسیسات و تجهیزات برنامه صلح آمیز هسته‌ای ما آسیب دید، اما فناوری را نمی‌توان از طریق بمباران از بین برد.

عراقچی در گفت‌و‌گو با شبکه خبری المنار افزود: اوضاع ایران در کل خوب است هرچند مشکلاتی به خاطر تحریم‌ها و نقاط ضعف اقتصادی وجود دارد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: مقام‌های رژیم صهیونیستی ادعا می‌کنند که نیرو‌های موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) در تهران و ایران حضور داشته و در اغتشاشات اخیر نقش دارند.

عراقچی گفت: آنها قصد داشتند همان کاری که در ونزوئلا کردند را در ایران نیز انجام دهند و گمان می‌کردند می‌توانند ظرف سه روز ایران را وادار به تسلیم کنند، اما نتوانستند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: ما آمادگی داریم برای یک توافق عادلانه و شرافتمندانه براساس احترام متقابل اقدام کنیم، اما اطمینان نداریم که آمریکایی‌ها خواستار چنین چیزی باشند.

عراقچی در پایان گفت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از رویای اسرائیل بزرگ خود سخن می‌گوید و همه کشور‌های منطقه را تهدید کرد، اما با مقاومت سختی در لبنان و ایران رو‌به‌رو شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۱۸ دی ماه در قالب سفری دوجانبه به بیروت رفت تا ضمن حفظ کانال‌های دیپلماتیک، گفت وگوی مستقیم با مقامات لبنانی را ادامه دهد.

این سفر، نشانه حسن نیت تهران و پایبندی به اصول سیاست خارجی ایران است و می‌تواند فصل تازه‌ای در روابط دو کشور رقم بزند.

عراقچی در سفر به بیروت، علاوه بر رایزنی و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد دولت لبنان، دیدار‌هایی نیز با شخصیت‌های سیاسی و دینی این کشور داشته است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر