تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۳ دی ۱۴۰۴

پاسخ کوبنده کیشوندان به برهم زنندگان امنیت

ساکنان وگردشگران کیش همزمان با سراسر کشور با حضور در راهپیمایی همبستگی ملی ضمن محکومیت اقدامات تروریستی عناصر وابسته به آمریکا و صهیونیسم، برگ زرین دیگری بر افتخارات خود افزودند.

اقتصاد۲۴- همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی در جزیره کیش روز دوشنبه ۲۲ دی همزمان با دیگر شهر‌های کشور با استقبال گسترده کیشوندان و گردشگران برگزار شد و شرکت کنندگان با سر دادن شعار‌های "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند"، "مرگ بر آشوبگر"، "مرگ بر فتنه‌گر" و "مرگ بر منافق"، انزجار خود را از برهم‌زنندگان امنیت و آشوبگران اعلام کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز، امام جمعه کیش، حضور پرشور کیشوندان در این راهپیمایی را نشان‌دهنده آگاهی و بصیرت مردم این جزیره دانست و گفت: دشمنان بار دیگر فهمیدند که ملت ایران از تهدید و فتنه انگیزی دشمنان نمی‌ترسند و این حضور پرشور کیشوندان همراه با سایر هموطنانمان در دیگر نقاط کشور، مظهر عزت و اقتدار ملت ایران است.

وی نفوذ، جنگ روانی و فتنه‌انگیزی را روش دشمنان برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ذکر کرد و افزود: تنها راه خنثی‌سازی دسیسه دشمنان، داشتن بصیرت، وحدت، انسجام و یکپارچگی داخلی است.

امام جمعه کیش بیان کرد: مردم مطالبات بحق و مشکلات معیشتی دارند و از وضعیت اقتصادی خود راضی نیستند، اما به خوبی می‌دانند که راه حل مشکلات اقتصادی، ایجاد ناامنی نیست، زیرا اغتشاشگری و ناامنی، این وضعیت را بدتر می‌کند.

علیرضا بی نیاز با تأکید بر بصیرت مردم گفت: امروزه مردم بصیر ایران اسلامی راه خود را از اغتشاگران و مزدوران جدا کرده‌اند و با تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا، اهداف انقلاب و فرامین رهبری، نشان داده‌اند که همیشه در صحنه هستند.

ارسال نظر