تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۷ دی ۱۴۰۴

رایزنی همزمان ایران با چند کشور همسایه

یک مقام بلندپایه ایران گفت: در حال حاضر رایزنی میان ایران، ترکیه، پاکستان، عربستان، قطر و عمان برای آرام کردن اوضاع برقرار است.

اقتصاد۲۴- یک مقام بلندپایه ایران گفت: در حال حاضر رایزنی میان ایران، ترکیه، پاکستان، عربستان، قطر و عمان برای آرام کردن اوضاع برقرار است.

«میر مسعود حسینیان» سفیر ایران در تونس در کنفرانس مطبوعاتی که در شهر تونس برگزار شد، گفت: خواسته‌های ملت ایران برای داشتن یک زندگی شایسته مشروع بوده و دولت متعهد به حل تمامی مشکلات اقتصادی و بهبود اوضاع از راه گفت‌و‌گو است؛ امیدواریم که با وجود تحریم اعمال شده علیه جمهوری اسلامی ایران و افزایش نرخ تورم، وضعیت اقتصادی کشور با بسته‌ای از اصلاحات و تصمیمات بهبود یابد.

حسینیان اظهار کرد: در حال حاضر امنیت برقرار است به ویژه در تهران که بعد از موجی از اعتراضات مردمی که اخیرا به دلیل شرایط معیشتی موجود به راه افتاد، وضعیت آرام شده است.

سفیر ایران در تونس همچنین در گفت‌وگوی اختصاصی که با روزنامه «عربی۲۱» داشت، وجود هرگونه مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیم با آمریکا برای آرام کردن اوضاع را قاطعانه رد کرد.

او با تاکید بر اینکه «هرگونه تعرضی به ایران، منجر به شعله‌ور شدن کل منطقه خواهد شد»، تایید کرد که در حال حاضر رایزنی میان ایران، ترکیه، پاکستان، عربستان، قطر و عمان برای آرام کردن اوضاع برقرار است. 


بیشتر بخوانید:  افشای راز عقب‌نشینی دونالد ترامپ از حمله به ایران


حسینیان در ادامه گفت: با توجه به وجود یک دیوانه در آمریکا، ما انتظار یک عملیات قریب‌الوقوع علیه ایران را داریم و ممکن است نیروگاه‌های هسته‌ای و الکتریکی هدف قرار گیرند، اما ایران برای این کار بسیار آماده بوده و پاسخ ما سریع و قوی خواهد بود و هرگز در برابر هیچ تجاوزی ساکت نخواهیم ماند.

سفیر ایران در تونس تاکید کرد: ما از نظر امنیتی و نظامی آماده‌ایم و از زمان جنگ ۱۲ روزه قدرتمندتر هستیم، پاسخ ما قدرتمندتر و سریع‌تر خواهد بود و فکر می‌کنم ترامپ باید عاقل باشد.

او افزود: هرگونه حمله به ایران خسارات سنگینی را به منافع آمریکا در منطقه وارد خواهد آورد و ما کاری خواهیم کرد که دشمن پشیمان شود.

حسینیان در ادامه گفت: ما آنچه را در ایران اتفاق افتاد، روز سیزدهم جنگ و توطئه‌ای آمریکایی-صهیونیستی می‌دانیم و درصدد مقابله با آن از تمامی راه‌ها هستیم، مشکلی در رایزنی با مخالفان و خواسته‌های معترضان وجود ندارد، اما بر اساس قانون با خرابکار‌ها و اغتشاشگر‌ها برخورد خواهیم کرد.

منبع: عصر ایران
ارسال نظر